Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovima kojima je potrebno mnogo nježnosti u vezi

Preuzmite sliku

Popularno

Vaga želi da joj partner stalno pokazuje divljenje prema tjelesnom izgledu, dok Bik želi pažnju u javnosti kako bi pokazao cijelom svijetu svoju ljubav.

Svaka osoba u svojoj vezi traži određenu količinu ljubavi i nježnosti, ali postoje osobe koje ne mogu zamisliti vezu bez velike količine nježnosti. Prema astrologiji, postoje znakovi koji ne mogu zamisliti ni jedan dan bez nježnosti, bio to samo zagrljaj, poljubac ili razgovor. Količina nježnosti koju želimo može nam osigurati jako sretan život ili nas učiniti jako očajnim i zahtjevnim u vezi, prenosi Večernji list.

Ovo su horoskopski znakovi koji žele najviše nježnosti: 

Vaga

Vage stalno žele nježnost posvećenu njihovom tijelu. Njima ne treba pažnja jer znaju da imaju kvalitetan odnos i znaju koliko vrijede, ali žele da se njihov partner divi njihovom tjelesnom izgledu. Često znaju slati gole fotografije svom partneru, kako bi dobili dovoljno pažnje od njega.

Bik

Bikovi žele biti dodirivani, voljeni te žele da ih partner obožava i divi im se, kako bi se osjećali posebno i jedinstveno. Njima nije dovoljno pokazati riječima, već im partner i svojim dodirima i svojom nježnošću mora pokazati svoju ljubav. Žele dodire u javnosti i poljupce, kako bi pokazali cijelom svijetu svoju ljubav. Neće odustati od toga što želite i uvijek dobiju ono što žele

Riba

Ribe uvijek tragaju za pravom ljubavi jer žele pronaći pravu osobu za sebe, ali često puštaju krive osobe u svoj život. Žele biti voljene, ali su ranjive i osjećajne te često ostanu povrijeđene. Žele puno nježnosti i pažnje, ali jednom kada je dobiju, nije im toliko ugodno kao što su to zamišljale.

Lav

Lavovi kroz život traže nježnost i pažnju, ali njihova mana je što ponekad nisu dragi i dobri prema drugima. O sebi imaju najbolje mišljenje i nije im jasno zašto im neko ne bi pridavao pažnju ili pokazivao nježnost. Traže veliku količinu pažnje, ali često ostanu razočarani kada je ne dobiju.

Jarac

Iako Jarčevi puno rade i stalno su u pokretu, uvijek su spremni za ljubav i nježnost. Smatraju da su vrijedni i da sva dobra djela i posao koji naprave, vratit će im se kroz nježnost od drugih ljudi. Od svog partnera uvijek žele nježnost, ali i njihovim partnerima iznimno je lako pružiti im sve što traže.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,