Subota, 28. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Evo koji horoskopski znakovi najbolje čuvaju tajne, a koji jedva čekaju da vas izdaju

Preuzmite sliku

Iako nekim prijateljima možemo povjeriti sve svoje tajne, svi poznajemo barem jednu osobu koja jednostavno ne zna ništa sačuvati za sebe. Zašto nekim ljudima možemo vjerovati, a nekima ne? Odgovor bi mogao biti u njihovom horoskopskom znaku, piše Purewow.

Znakovi koji najbolje čuvaju tajnu

Ako je suditi prema horoskopu, ova tri znaka znaju kako čuvati tajnu i njima se uvijek možete povjeriti.

Škorpija

Na Škorpije uvijek možete računati jer oni tajne nose sa sobom u grob. Nikada vas neće izdati, osim ako vi prvo ne izdate njih. Škorpije se teško povjeravaju, a jednom kada to učine, očekivat će da ih tretirate na isti način kao i oni vas kada je čuvanje tajne u pitanju.

Ribe 

Poput Škorpija, Ribe su osjetljivi vodeni znak na koji uvijek možete računati. Poznate po tome što su nesebične, Ribe su pune empatije i stalo im je do drugih. Zbog toga nikada neće ni pomisliti da odaju tuđu tajnu.

Lav

Lavovi su izuzetno odani i pouzdani prijatelji. Više su zainteresirani za druge ljude nego za sebe. Kao i Škorpije, Lavovi će vas izdati samo ako vi prvo izdate njihovo povjerenje.

 • Znakovi koji ne znaju čuvati tajnu

  Strijelac 

  Strijelce uvijek zanima istina i samo istina. Neće vas prestati ispitivati dok im ne odate tajnu, ali pripazite jer tu tajnu neće dugo držati za sebe. Skloni su prenošenju glasina i preuveličavanju, pogotovo kada misle da je trač dovoljno sočan da se pretvori u zanimljivu priču.

  Blizanci 

  Blizanci ne mogu držati jezik za zubima pa je zbog toga bolje ne dijeliti s njima nikakve tajne ili planove, pogotovo ako spremate neko iznenađenje. Ipak, kada je neka tajna ozbiljna, potrudit će se ne proslijediti je dalje, ali ako je riječ o sitnicama, neće dugo čekati da ih ispričaju nekom trećem.

  Djevica

  Djevice jako zanimaju tuđi životi i poput Riba nastojat će saznati svaki trač. Ponekad mogu biti i sebične i pomoći će vam samo ako igrate po njihovim pravilima. Ako im se pokušate oduprijeti, uzvratit će vam tako da odaju sve vaše tajne, pa čak i one ozbiljne. (Index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,