Ponedjeljak, 25. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

12 mjesta koja trebaju posjetiti horoskopski znakovi

Neodlučne vage vole se relaksirati i istraživati, pa bi put u Amsterdam bio dobar odabir za njih. Škorpije uživaju u raznim turama, pa, pazite sad, škorpije, vi se trebate zaputiti u Kyoto! Strijelci, kao zaljubljenici u slobodu i avanturu, trebaju posjetiti Tokio u solo aranžmanu, dok je sudbina jarčeva odlazak na backpacking u Kostariku.

Dakle, ljudi se sjete zbilja svašta istraživati, pa je tako jednoj firmi na pamet palo istražiti koji je idealan odmor, ali i odredište za svaki horoskopski znak! Da, znamo, u najmanju ruku ovo nam se čini neobičnim, ali priča je sasvim zgodna pa ćemo prenijeti rezultate. I ne bojte se, ako ste vodolija, a za vaš znak nije preporučen New York kojeg baš silno želite vidjeti, mislimo da biste trebali napraviti po svom i otići u Veliku Jabuku…

Iako često koristimo horoskop kad su u pitanju ljubav ili posao, gotovo ga nikad ne koristimo kad su u pitanju – putovanja. Imajući tu činjenicu na umu, stranica Taxi2Airport.com koja se, očito, bavi transferima od i do zračnih luka odlučila je napraviti istraživanje. Nazvali su 2932 osobe, te ih upitali koje su dvije stvari koje svakako očekuju od odmora. Na temelju toga, zaključili su idealan odmor za svaki horoskopski znak, prenosi punkufer.hr.

Ovnovima su tako, važne znamenitosti, ali i avantura, pa im istraživanje preporučuje obilazak Tajlanda kao odmor iz snova. Nije loše, zbilja nije, mada ne znamo koji bi se horoskopski znak protivio ovakvom rezultatu. Bikovima su bitni šoping i hrana, tako da je obilaženje prodavnica u Parizu, ali i sjedanje u neki zgodni restorančić, ono što bi se trebalo svidjeti svima rođenima u znaku bika.

Nadalje, blizanci vole aktivnosti i upoznavanje ljudi, pa bi za njih dobar odmor trebao biti onaj na Baliju, a s obzirom kako rakovi vole toplo vrijeme i kulturnu ponudu, preporučuje se odlazak na Kubu. Nakon rakova, dolaze lavovi, koji kao dokazani ljubitelji luksuza i aktivnog odmora trebaju skoknuti do New Yorka, a djevice, zaljubljenici u umjetnost i razne aktivnosti, obavezno neka skoknu do Londona.

Neodlučne vage vole se relaksirati i istraživati, pa bi put u Amsterdam bio dobar odabir za njih. Škorpije uživaju u raznim turama, pa, pazite sad škorpije, vi se trebate zaputiti u Kyoto! Strijelci, kao zaljubljenici u slobodu i avanturu trebaju posjetiti Tokio u solo aranžmanu, dok je sudbina jarčeva odlazak na backpacking u Kostariku!

Ribe ni manje ni više, kao znak koji voli more, očito ga nasušno trebaju, pa im se preporuča odlazak na Arubu. U cijeloj priči nekako nam se čini da su „najgore“ prošli vodolije. Naime, dok se ribe brčkaju i piju koktele na plažama Arube, vodolijama je preporučeno volontiranje u Indiji(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,