Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Super Bowl: Pogledajte zajednički nastup Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent…

Preuzmite sliku

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige i Kendrick Lamar nastupili su na Super Bowl poluvremenu koji se odvijao na SoFi stadionu u Los Angelesu jučer na utakmici između Los Angeles Ramsa i Cincinnati Bengalsa. Njima su se priključili i nenajavljeni 50 Cent i Anderson Paak na bubnjevima.

Otvorili su Dr. Dre i Snoop Dogg s “The Next Episode” kojeg je slijedila Tupacova “California Love”, a onda je iznenadno nastupio 50 Cent sa svojom “In Da Club”. Slijedila je Mary J. Blige s “Family Affair” i “No More Drama”, a nju Kendrick Lamar sa “m.A.A.d city” i “Alright”.

Eminem je izveo “Lose Yourself” kome je Anderson Paak odsvirao bubnjeve. No, burna je reakcija bila na Eminemovo klečanje na kraju nastupa kao posvetu Colinu Kaepernicku u borbi protiv rasizma iako se već pričalo o tome kako to NFL neće podržati. Nakon toga su Dre i Snoop zatvorili nastup sa “Still D.R.E.” te je suprotno planiranom Dre izveo svoju pjesmu čiji tekst govori o tome kako, najblaže rečeno – ne voli policiju.

Reakcija publike nije izostala, internet su preplavili memeovi, ali ovdje ćemo samo ostaviti Kanyea kako vajba na Dre-a i Snoopa.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje