Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Spektakl u Brčkom, više od 15.000 ljudi pjevalo sa Halidom Bešlićem

Preuzmite sliku

Da Halid Bešlić ima izuzetno vjernu publiku pokazao je i večerašnji veliki koncert u Brčkom.

Hiljade posjetilaca na Trgu mladih uglas je pjevalo već sa prvim taktovima hita “Dvadesete”, kojim je otvorio večerašnji spektakl.

U nastavku muzičke čarolije u režiji Halida Bešlića redali su se hitovi “Ja bez tebe ne mogu da živim”, “Čardak”, “Miljacka”, “Prvi poljubac”, “Lavanda”, “U meni jesen je”, “Zlatne strune”, “Romanija”

Brčko je večeras muzički centar regiona, a to potvrđuju hiljade posjetilaca iz Bosne i Hercegovine, ali i iz Hrvatske i Srbije.

Večerašnji koncert održava se povodom 24. godišnjice distrikta Brčko i u organizaciji Vlade Brčko distrikta.

  • Publici se obratio i gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine prim. dr. Zijad Nišić zahvalivši se Halidu Bešliću na dolasku u Brčko distrikt BiH, gdje se, kako on kaže, osjeća kao u rodnom gradu.

    – Halid je sa sobom u Brčko distrikt BiH donio kofer hitova i tri bokala vode: jedan sa Romanije, jedan sa izvora Bosne i jedan iz Neretve, a sve vode iz tih bokala su zdrave, čiste i bistre – kazao je gradonačelnik Nišić, koji je iskoristio priliku i da čestita predstojeće praznike, 24 godine Brčko distrikta BiH i Međunarodni dan žena.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,