Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

“She-Hulk” je nova heroina u “Marvelovom” univerzumu

Preuzmite sliku

Zvijezda serije “Orphan Black” i dobitnica “Emmyja” Tatiana Maslany po svemu sudeći dobila je glavnu ulogu u novoj “Marvelovoj” seriji “She – Hulk”, koja se sprema za “Disney+”.

Maslany bi trebalo da tumači advokaticu Jennifer Walters, ali zasad se još čekaju zvanična saopštenja iz “Marvela” ili “Disneyja”, prenosi NN.

Serija će pratiti život Jennifer Walters, rodice Brucea Bannera. Nakon nesreće Banner mora da joj donira krv i Jennifer tada postaje She-Hulk. Za razliku od svog rođaka, ona može da kontroliše svoje moći i transformaciju te je mnogo bliža ulozi pametnog Hulka, kojeg smo vidjeli u filmu “Avengersi: Kraj igre”.

Glumica će lik She-Hulk prvo odigrati u istoimenoj seriji, a zatim će imati značajnu ulogu u filmovima.

 • “She-Hulk” je samo jedan od nekolicine očekivanih serija koje se snimaju u “Marvel” studiju za “Disney+”. Pored istoimene serije, u produkciji su još i ostvarenja “Falcon”, “Winter Soldier”, “WandaVision” i “Loki”, čije bi snimanje trebalo da bude završeno iduće godine.

  Seriju o Hulkovoj rodici će režirati Kat Coiro, poznata po radu na serijama “Uvijek je sunčano u Filadelfiji” i “Bruklin 99”. Jessica Gao, koja je radila na animiranoj seriji “Rik i Morti”, bi trebalo da potpiše scenario za nadolazeću seriju.

  Očekuje se da će se u seriji pojaviti i glumac Mark Ruffalo, koji igra Hulka.

  On je nakon objave da će Maslanijeva tumačiti ženskog Hulka na svom Twitter profilu objavio: “Dobro došla u porodicu, rodice”, što je još jedna potvrda da bi upravo ona mogla da tumači ovaj “Marvelov” lik. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,