Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Severina objavila novi videospot: Pogledajte “Silikone” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Danas je na Severininoj Facebook stranici objavljen videospot za pjesmu ‘Silikoni’.

 

Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Tu spada i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vježbanje, solarij, dijete… Stih ”ti ih nisi ni kupio” pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim tijelom radi što je nju volja. Pjesma je zafrkancija i nemojte je slučajno shvatiti ozbiljno. Pjevajte ju i ako nemate silikone. Popravit će vam dan i u vama stvoriti osjećaj da ste savršeni. Djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće.” – ističe Severina, koja ne krije zadovoljstvo zbog suradnje s kolegicom Sajsi MC, kao i oduševljenje Sekom Sablić, koja se u spotu pojavljuje u ulozi šefice tvornice proizvodnje savršenih žena:

Zahvaljujem se Sajsi MC prije svega što je prekrasna i talentirana osoba, za sada još uvijek kao MC i tekstopisac, no ona je budućnost. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva. Zahvaljujem se i Seki Sablić, velika mi je čast što je s nama u spotu. Svima nam je uljepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i jako slatka… Ona je kult.”

Velika mi je čast što sam surađivala sa Severinom na ovako uzbudljivoj i zabavnoj pjesmi, koju prati fenomenalan spot. Vjerujem da će publika osjetiti koliko smo se zabavljale na setu i u studiju… Drago mi je i ako smo uvele novu krilaticu: ”Avioni, kamioni, silikoni.” – dodaje Sajsi MC.

Redatelj videospota je Petar Pašić, glazbu za novi singl potpisuje Bojan Vasić, tekst Marina Tucaković i Sajsi MC, a aranžman Filip Miletić, Miloš Roganović i Bojan Vasić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,