Petak, 23. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sassja: Od studentice farmacije do prve žene u FMJAM ekipi (VIDEO)

Preuzmite sliku

O njoj smo do sada pisali više puta. Njeno ime je Sanela Halilović, a regionalnu hip hop scenu je osvojila pod umjetničkim imenom Sassja. Pogledajte zanimljiv razgovor koji je sa Sassjom vodila Naida Kundurović.

  • naida-sassja-n1-intervju1
  • Sassja je zahvaljujući svojoj nevjerovatnoj energiji i nepogriješivom osjećaju za rime, izborila za svoje mjesto u samom vrhu regionalne hip hop scene. Njen izraz važi za jedan od najautentičnijih među ženskim MC-jevima, a prvi album, pod nazivom “Taktički praktično“, se nakon samo mjesec dana od izlaska već smatra jednim od najboljih ove godine.

    O svemu tome svjedoče brojne vodeće pozicije na top listama, pozitivne recenzije i posjećenost koncerata. Sve to je bio razlog da se ekipa emisije Impuls sastane sa Sassjom u njenom rodnom gradu kako bi popričali o njenoj karijeri, novom albumu, planovima i saradnjama sa kolegama.

  • naida-sassja-n1-intervju
  • Kako je jedna nesuđena glumica, a kasnije studentica farmacije uspjela da postane prva žena u FmJam ekipi; kako je došlo do saradnje sa momcima iz sastava Who See i Remi iz Elementala na hitu “Etikete“; o predrasudama, feminizmu, ravnopravnosti, inspiraciji i procesu pisanja beatova i rima. O svemu tome i raznim drugim temama saznaćete u novom izdanju emisije Impuls na N1 televiziji.

    Pored razgovora sa Sassjom, čućete šta je još obilježilo sedmicu za nama na svjetskoj showbizz sceni i koji su domaći izvođači pobrali najviše simpatija fanova i zauzeli vodeće pozicije na listi Domaćica.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje