Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Preminula 24-godišnja zvijezda OnlyFansa, iza nje ostao jednogodišnji sin

Preuzmite sliku

Rachel Mee, influencerica i OnlyFans model, umrla je u dobi od 25 godina, i to samo nekoliko dana prije prvog Božića svog sina Kyra.

Internetska zvijezda, koja je sina rodila u martu, umrla je 18. decembra, a u ovih je nekoliko dana kreirana i GoFundMe stranica za prikupljanje novca koji će osigurati Kyrovu budućnost.

Mee, koja je bila poznata i kao Rachel Kaitlyn, bila je iz Newcastlea i imala je više od 40 hiljada pratitelja na Instagramu, koji je često koristila kako bi reklamirala svoje OnlyFans i Playboy stranice. Tragičnu vijest o njezinoj smrti podijelila je njena prijateljica Claire Robinson koja je pozvala ljude da doniraju nešto novca kako bi olakšali daljnji život njenog malenog sina, prenosi Jutarnji.hr.

“Ovaj Božić će biti Kyrov prvi, i užasno je što njegova mama neće biti s njim. Svi smo jako tužni zbog ove tragične vijesti”, napisala je Claire na stranicu za doniranje sredstava na koju su ljudi do ovog trenutka uplatili nekoliko stotina funti. Cilj koji je zadan iznosi pet thiljada funti.

“Smatramo da možemo prikupiti nešto sredstava za Kyrovu budućnost samo da malo pomognemo i olakšamo Rachelinoj obitelji – stoji na stranici. Doduše, uzrok Racheline smrti tek treba biti potvrđen, a Claire je za njen odlazak rekla da je nažalost “izgubila bitku sa svim pritiscima ovoga svijeta“.

“Svi smo jako tužni zbog ove vijesti i kako je ovaj svijet iznevjerio tako lijepu mladu djevojku. Tužni smo što ovakva lijepa djevojka neće biti više s nama”, napisala je njena prijateljica.

Također, pokrenuta je još jedna GoFundMe stranica, a otvorio ju je porodični prijatelj Chris Coppen kako bi prikupio novac za troškove pogreba.

“Rachelina porodica zamolila me da otvorim GoFundMe stranicu jer je bilo toliko poruka u kojima se odaje poštovanje Rachel i pita kako mogu pomoći”,  objasnio je.

Korisnici društvenih mreža ostavili su brojne poruke za prerano preminulu Rachel.

“Vrlo tužna vijest. Rachel, nadam se da ćeš konačno pronaći mir. Nedostajat ćeš nam”, napisao je jedan komentator.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,