Nedjelja, 1. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Potrošio je preko 100 miliona na kokain: Rasipnički život NBA zvijezde, bio je i na samrti…

Preuzmite sliku

Nekadašnji NBA as, Lamar Odom u svojoj autobiografiji govorio je o najtežem periodu života, zbog kojeg se mjesecima borio za život dok je bio u komi.

Lamar Odom je igrao za Clliperse, Miami, Lakerse i Dallas. U karijeri je zaradio oko 113.000.000 dolara, a prema njegovim riječima, oko 100.000.000 je potrošio na drogu.

Nekadašnja zvezda američke košarke, u oktobru 2015. godine završio je u komi. Pozlilo mu je u jednoj javnoj kući u Nevadi. Bio je drogiran i bez svijesti kada je pronađen. Ljekari su se u bolnici borili za njegov život, a nakon tri dana probudio se iz kome.

U autobiografiji, Odom navodi i da je ozbilje novce dao i na prekide trudnoća.

 • “Dešavalo se da imam seks i sa šest različitih žena nedjeljno, svaki put bez zaštite. Tako da sam morao da platim priličan broj pobačaja. Trebale su mi te žene, one su bile izlaz, nisam mogao kući da se vratim sam”, ističe Odom.

  Njegovo opravdanje za ovisnost poprilično je neubjedljivo, ali, nekadašnji najbolji šesti igrač lige svjestan je svojih grešaka.

  “Naslijedio sam to od oca. I on je bio ovisnik. Dobio sam njegov gen. Stvari su se pogoršale kada mi je umro šestomjesečni sin. Bio je to najgori trenutak u mom životu, potonuo sam.”

  Otkrio je i kako je došlo do ovisnosti drogom.

  “Dogodilo se to kada sam imao grupni seks sa nekoliko žena. Nako toga svi moji demoni bili su pušteni s lanca. Postao sam profesionalac u skrivanju svoje ovisnosti od supruge Chloe Kardashian. Dugo joj je trebalo da otkrije. Znate, ne želite da vam supruga zna da šmrčete kokain i spavate sa drugim ženama”, poručio je Odom kojem je propao brak sa rijaliti zvijezdom Chloe Kardashian.

  Poslije nekoliko godina, Lamar je pronašao novu ljubav. Lijepu fitnes instruktoricu koja mu pomaže da se drži dalje od alkohola i droge. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,