Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je 5 najboljih komedija 2020. godine koje su nam izmamile osmijeh na lice

Preuzmite sliku

U 2020. možda nije bilo puno razloga za smijeh, ali to ne znači da smo baš sve vrijeme sjedili kući utučeni, razmišljajući samo o najgorem scenariju pandemije.

Posljednjih mjeseci smo provodili puno dragocjenih trenutaka sa svojom porodicom, a kada to nismo bili u mogućnosti, opuštali smo se kod kuće uz zabavne komedije.

Otkrijte u narednim redovima kojih 5 komedija su nas najviše nasmijale u 2020.

Bill i Ted 3

U trećem dijelu humorističke sage o Billu i Tedu, naš omiljeni dvojac dobija zadatak od gospodarice univerzuma da napišu pjesmu koja će spasiti svijet. Glavne junake i ovog puta igraju Keanu Reeves i Alex Winter.

Freaky

Tripozno je horor komedija o tinejdžerki koja je zamenila tijelo sa serijskim ubicom. Ona ima 24 sata da pronađe način da se vrati u svoje tijelo pre nego što ova promjena postane trajna.

Borat 2

Čuveni izmišljeni kazahstanski novinar Borat se još jednom vraća u SAD, ovog puta zajedno sa svojom ćerkom Tutar. Sacha Baron Cohen je ponovo maestralan u ulozi glavnog junaka, a pravo otkrovenje je i Maria Bakalova, koja tumači njegovu ćerku.

Emma

Ema je adaptacija istoimenog romana Jane Austen. To je priča o dobronamernoj, ali i sebičnoj mladoj djevojci koja se miješa u ljubavni život svojih prijatelja. Naslovnu junakinju filma igra Anya Taylor-Joy.

Palm Springs

Nyles i Sarah se upoznaju na vjenčanju u Palm Springsu. Nakon incidenta u kome Sarah biva pogođena strelom, ona biva uvučena u vremensku petlju iz koje ne može da izađe. Ona se budi ponovo istog dana i u susretu sa Nylesom saznaje da on ima isti problem. (citymagazine.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,