Srijeda, 30. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Oni su uložili milione u svoj izgled, a hirurzi ih unakazili

Zvijezde koje su dale milione da uljepšaju svoje lice, na kraju izgledaju kao karikature, a nekima je to uništilo i karijeru….

Šta se dogodilo licu Toma Cruisea?

 • Zaigrao se inekcijama botoksa, sve kako bi zadrža mladost koja mu neminovno kliže kroz prste. Glumac ima 57 godina pa zaglađeno lice više nije moguće imati na prirodan način, a kako bi stao vremenu na kraj – podvrgnuo se botoksu od kojeg izgleda zaleđeno. Nema mimike, a lice je voštano, pomalo rumeno. Jagodice su naglašene, što je vizualno znatno prihvatljivije kod žena nego kod muškaraca. U svakom slučaju, najpoznatiji svjetski scijentolog je potpuno promašio, prenosi 100posto.

  Flynn Boyle propala zbog operacija

 • Međutim, niko kao Lara Flynn Boyle. Bila je zaista jedna od najljepših holivudskih glumica, no predivno lice propalo je zahvaljujući plastičnoj hirurgiji i filerima. Sa svime je Lara pretjerala, a godine jednostavno ne može prihvatiti. Izgleda poput ribe – operisala je nos, povećala usne, koristila botoks, stavljala filere u obraze, podizala obrve, napravila facelifting. Zbog svega, izgleda kao karikatura, a u Hollywoodu je više ne žele angažovati.

  Versace se upropastila drogom i operacijama

 • Stravično loše izgleda i gospođa Donatella Versace. Ima 64 godine i zaista ih ne nosi dostojanstveno već izgleda otužno, kao da ih se strašno boji. Kada se devedesetih pojavila kao nasljednica tragično ubijenog brata Giannija, Donatella je izgledala puno bolje, u korekcijama je bila umjerenija pa joj je lice izgledalo zdravo. U novom mileniju jednostavno je počela koristiti sve blagodati estetske hirurgije i pretvorila je u izoperisanu ženu koja previše leži u solariju.

  Rourke donio krivu odluku

 • Veliki Mickey Rourke imao je robusnu, jaku mušku energiju i isto takvo lice. Nažalost, sve je upropastio kada je došao na ideju da se popravi. Rezultati su užasavajući, dugo je bio predmet sprdnje, a svoju karijeru tek je nedavno vratio na prave trake, one koje zaslužuje.

  Cobainova udovica se uništila sa svega 35 godina

 • Udovica Kurta Cobaina imala je uspješnu muzičku karijeru, čak je igrala i u ‘Narodu protiv Larryja Flynta’, a onda je zbog droge, alkohola i estetskih intervencija – njezina karijera propala. Nekoliko je puta pokušala popraviti štetu učinjenu faceliftom kojeg je svojedobno napravila, no rješenja nije bilo.

  Wildenstein potrošila na zahvate preko 5 miliona KM

 • Najpotresniji slučaj onaj je njujorške bogatašice Jocelyn Wildenstein. Prozvali su je ‘žena mačka’, potrošila je na operacije i zahvate preko 5 miliona KM. Lice joj se zbog svega počelo raspadati. Njen pokojni suprug Alec Wildenstein bio je ljubitelj mačaka, a Jocelyn je, u strahu da je ne ostavi, od hirurga zatražila da joj lice što više nalikuje na mačje. Nije to pomoglo, suprug ju je varao s ruskom manekenkom starom svega 19 godina.

  Renee se pokajala i na vrijeme povukla iz tog začaranog kruga

 • Kada se nakon tretmana botoksom Renee Zellweger pojavila na crvenom tepihu, mnogi je nisu prepoznali. Teško je bilo prepoznati u svemu glumicu, potpuno je bila neprepoznatljiva nakon svega. Kad je shvatila kakve su njezini potezi reakcije polučili, Renee je odlučila da se više neće vraćati estetskim hirurzima. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje