Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novi video legendarnog Morgana Freemana rastužio i zabrinuo mnoge obožavaoce

Preuzmite sliku

Posljednjih mjeseci strani mediji pišu o sve lošijem zdravstvenom stanju američkog glumca Morgana Freemana (86). A nakon što je u julu propustio promociju nove serije zbog iznenadne bolesti, njegov prijatelj je rekao da se glumac nalazi u zdravstveno kriznoj situaciji.

TikTok platformom se širi najnoviji video koji prikazuje legendarnog glumca. Na videu je jasno da je glumac u lošijem zdravstvenom stanju, te je da znantno oslabio. U jednom od takvih videa u opisu stoji “Srebreni lisac našeg djetinjstva je ostario”.

@elderordonez Morgan Freeman is seen leaving The View Studios in New York City just 2 minutes ago. Morgan Freeman’s rich, majestic voice has graced a number of documentaries over the years, about religion, even penguins. His next one “Life on Our Planet,” an eight-part series premiering Wednesday on Netflix, takes viewers through billions of years, beginning at the dawn of time. Definitely one of my favorite actors 👏(🎥) @elderordonez1 . #morganfreeman #netflix #documentary #blakelively #hughjackman #blake #ryanreynolds ##jlo #jenniferlopez #benaffleck #pretty #beautiful #happy #elderordonez1 #justinbieber #haileybieber #kimkardashian #kyliejenner #ladygaga #tiktok #reels #reelsinstagram #follow #photography #photo #nikon #newyork #selenagomez #taylorswift ♬ original sound – Elder Ordonez

Nakon ovog videa društevnim mrežama su se počeli širiti i komentari raznih njegovih obožavaoca, koji su poprilično tužni i uznemireni ovim video snimkom:

“Šta mu je sa rukom?”, “Šta će mu rukavica samo na jednoj ruci?” samo su neki od zabrinutih komenatatora na ovoj društvenoj mreži.

“Morgan Freeman je star cijeli moj život kakva legenda. Nadam se da je sve u redu” napisao je jedan od obožavaoca koji nije upućen u zdravstveno stanje ovog “sivog lisca”.

Podsjećamo, Moragn Freeman boluje od fibromigalije, hronične bolesti koja se manifestuje pojačanom osjetljivošću na bol u određenim dijelovima tijela. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje