Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

“Niko” dolazi 05. februara! Nova pjesma Amela Ćurića (VIDEO)

Preuzmite sliku

Pjevač Amel Ćurić nesvakidašnjom kampanjom na društvenim mrežama najavio je novu pjesmu “Niko”, za koju je sinoć i premijerno prikazan tizer. Premijera pjesme zakazana je za 05. februar u 19 časova.

Najavu nove Amelove pjesme mnogi su mogli vidjeti na društvenim mrežama poznatih ličnosti, koje su snimale kratki video u kojem govore “Amel Ćurić, niko”.

Javnost se danima pitala koji je povod ovakvih mnogobrojnih objava, a Amel nam otkriva da su ga često pitali i da li je u svađi sa nekima od kolega ili je neka šala u pitanju.

Naime, Amelove kolege i prijatelji iz javnog života objavljivali su storije na Instagramu u kojima govore “Amel Ćurić, niko”, bez ikakvog objašnjena ili najave o čemu se tačno radi.

Kampanju i novu pjesmu podržali su i naši poznati sportisti Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Damir Džumhur, Amel Tuka, Asmir Begović i Emir Spahić, ali i druge poznate ličnosti kao što su Amil Lojo, Mirza Selimović, Džejla Ramović, Ilma Karahmet, Ana Bavrka, Nives Celzijus, Aleksandar Radojičić, Matko Knešaurek i mnogi drugi.

Ćurić je mjesecima predano radio na novoj pjesmi i spotu za koju je tekst pisao Armin Šaković, a muziku za pjesmu “Niko” radili su zajedno Amil Lojo Šaković.

Videospot je radio Dario Radusin iz Zagreba s kojim je Ćurić sarađivao prilikom snimanja spota za duet “Kost” sa Eminom Jahović, koji je dobio nagradu “Oskar popularnosti” za regionalni hit godine.

Tizer za pjesmu “Niko”, za koju mnogi smatraju da je Amelova najbolja pjesma do sada, možete pogledati u video prilogu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,