Subota, 24. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nije potpisala predbračni ugovor: Pjevačica će morati pola svog bogatstva podijeliti sa bivšim suprugom

Adele će morati da podijeli svoje bogatstvo na pola odnosno milioni sa njenog bankovnog računa pripašće uskoro njenom bivšem suprugu.

Adele i Simon su se upoznali 2011. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju: pjevaču Edu Sheeranu. Potom je Adele doživjela svoju ogromnu profesionalnu eksploziju zahvaljujući objavljivanju svog drugog albuma pod nazivom “21”, koji je doživio veliki međunarodni uspjeh, prenosi NN.

Par je u oktobru 2012. dobio i sina Angela, a 2016. su stupili u bračnu zajednicu, što je pjevačica odlučila da otkrije svojim fanovima tokom jednog nastupa u Australiji. Prema navodima britanskih advokata u časopisu “The Times”, čini se Adele i Simon nisu potpisali predbračni ugovor o podjeli imovine, što se ispostavilo kao velika greška.

Prema tim istim izvorima, procjenjuje se da bogatstvo umjetnice prelazi sumu od 160 miliona eura, i da će Adele polovinu morati da podijeli sa svojim partnerom.

Ne izgleda kao da je velika briga za Adele. Ona ima tri studijska albuma (pod nazivom “19”, “2” i “25”) koji su je učinili jednom od najbogatijih žena u muzičkoj industriji u Velikoj Britaniji.

U 2016. godini, ona je bila na vrhu liste najuspješnijih ljudi ispod 30 godina u svojoj zemlji. To je bilo prije tri godine, a onda je njeno bogatstvo procjenjeno na 106 miliona.

Međutim, treba istaći da je Adele skromnog porijekla i da ju je odgajila samohrana majka u jednom stanu, bez ikakvog komfora i luksuza. Adele je prizemna i skromna osoba, kako često navode osobe koje je poznaju i koje sarađuju sa njom. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,