Petak, 2. Juna 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nepoznati muškarac upao u Rihannin dom – htio je zaprositi

Preuzmite sliku

 

Rihannin dom u Los Angelesu nakratko je bio središte bizarne drame. Naime, dom popularne pjevačice okružila je policija nakon što joj je na posjed upao muškarac koji je “tražio njenu ruku”, odnosno, htio ju je zaprositi.

Prema TMZ-u, neidentificirani muškarac navodno je doputovao u Los Angeles iz Južne Karoline i pojavio se u njenom domu na Beverly Hillsu s namjerom da je zaprosi. Rihannin tim osiguranja pozvao je policiju, koja je stigla i stavila muškarcu lisice na ruke te ga smjestila u policijski auto. Nakon hapšenja je ustanovljeno da Rihannin udvarač u konačnici nije prekršio nijedan zakon te je poslan kući. Dodatno, rečeno mu je da se ne vraća.

Nije jasno je li pjevačica, koja je u srijedu viđena kako kupuje stvari za bebu, bila kod kuće u vrijeme incidenta, prenosi Jutarnji list.

Inače, ovo nije prvi put da je neko pokušao ući u Rihannin dom. Još u maju 2018., losanđeleska policija poslana je u Rihannin dom nakon dojave o potencijalnom uljezu. Ubrzo, policajci su pronašli 26-godišnjeg Eduarda Leona u njezinoj kući, a tamo je proveo cijeli dan prije nego što je na kraju uhvaćen i odveden u pritvor.

Vlasti su dodale da je “nekako onesposobio Rihannin alarmni sistem” i ušao na posjed, a čak je i raspakovao svoju torbu te napunio svoj telefon. Vjeruje se da je Leon samo nekoliko dana ranije provalio u još jedan dom, misleći da je to dom slavne pjevačice.

Naposljetku je uhapšen pod optužbom za uhođenje, provalu u stan i neovlašteni upad te je zadržan uz jamčevinu od 150 hiljada dolara.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,