Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nakon kraljevskog vjenčanja: Lijepu nećakinju princeze Diane svi traže (FOTO)

Preuzmite sliku

Malo čijem je oku na britanskom vjenčanju godine 19. maja promakla ljepotica u smaragdno zelenoj haljini posutoj cvijećem, sa smaragdno zelenim šeširićem na glavi.

Dan vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja uveličala je i prekrasna dama u zelenom – bila je to nećakinja pokojne princeze Diane, Harryjeve i Williamove majke.

Njezino ime, Kitty Spencer, i službena titula Lady, nije nepoznata u svijetu mode i ljepote, to joj je posao. Najnovija vijest o njoj stiže ravno iz talijanske modne kuće Bulgari koja ju je, prenosi Gloria, izabrala za službenu ambasadoricu njihove najnovije linije luksuznog nakita.

U februaru je ponosno nosila i reviju talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana, a jedan je detalj s revije objavila i na svom Instagramu dajući svijetu do znanja da joj se time ostvario veliki san.
Kitty Spencer je u svijetu modelinga već desetak godina, a aktivna je i u humanitarnim organizacijama.

Princeza Diana je prelijepoj 27-godišnjoj Kitty bila teta po očevoj strani. Lijepa i bogata Lady ima još dvije sestre, Elizu i Ameliju, te brata Louisa. Nakon što se razveo od njihove majke, njihova otac Charles Spencer ženio se još dva puta te dobio još troje djece. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,