Utorak, 18. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nakon 27 godina i više od 4000 burnih epizoda ukida se Jerry Springer Show (VIDEO)

Preuzmite sliku

U emisiji je sve inscenirano, gosti dobiju popis s 21 mogućim scenarijem i onda odlučuju hoće li ‘otkriti’ da varaju svoju djevojku ili da su obožavatelji Sotone…

Kontroverzni američki ‘Jerry Springer Show’ odlazi u historiju, redatelji su odlučili kako će ukinuti emisiju nakon 27 godina i više od 4000 epizoda. Obožavatelji emisije i Jerryja Springera (74) ne slažu se s time da je gotovo i da bi zadnje emisije trebale biti najšokantnije do sada.

Svađe, fizički sukobi, psovanje, vrijeđanje, pljuvanje, uništavanje predmeta u studiju, samo su neki od načina kojima je voditelj Jerry Springer pred očima javnosti rješava porodične, ljubavne i ostale probleme. Nešto kao Oprah, samo puno ‘dramatičniji’ nastup.

– Emisija je glupa, zabavna je, ali glupa. Ja ne znam unaprijed koje su to priče. Meni samo daju imena ljudi na karticama i onda tijekom emisije saznajem o čemu se tu zapravo radi – rekao je Springer. U emisiji je sve inscenirano, gosti dobiju popis s 21 mogućim scenarijem i onda odlučuju hoće li ‘otkriti’ da varaju svoju djevojku ili da su obožavatelji Sotone.

Jedna od najbizarnijih epizoda bila je o djevojci Harley i njezinom partneru Ravenu, kojemu u emisiju priznaje da ga je prevarila s njihovim terapeutom te ga strastveno poljubila dok je njen partner to sve gledao. Nakon toga, Raven je šokirao i publiku i gledatelje priznavši kako je i on spavao s njihovim terapeutom. Ta scena na društvenim mrežama izazvala je pravi haos, a prikupila je i više od osam hiljada komentara.

Fanovi showa napravili su brojne kompilacije na YouTubeu s najboljim tučnjavama.

Kroz emisiju su prošli i brojni transseksualci…

A mnogi su se gosti bez problema ogolili pred kamerama i milionima gledatelja. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,