Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Meghan Markle pokrenula trend za kojim su sve žene poludjele

Preuzmite sliku

Meghan Markle rasproda sve što obuče, a žene širom svijeta poludjele su za njenom opuštenom punđom koju je ponijela na vjenčanju, a zbog nje su počele ponosno da pokazuju pjegice.

Ona ne krije da obožava svoje prirodne pjegice koje ima cijeli život i koje je ponosno pokazala na vjenčanju. Više puta je izjavila kako se uvijek razočara kada časopisi fotošopiraju njene nepravilnosti koje ona smatra vrlinama i koje je izdvajaju iz mase djevojaka.

Iako mnogi žele da se riješe pjegica i da ih pokriju na svaki mogući način, postoji veliki broj žena koje su poludjele sa njima i to u trenutku kada su videle Meghan na kraljevskom vjenčanju.

Gabriela Reinbou tatoo majstorica iz Atlante rekla je da se u njenom salonu zakazuje termin više upravo za tetoviranje pjegica za koje se koristi polutrajna boja.

Postupak tetoviranja traje tri sata i košta oko 250 dolara. Pjegice s vremenom izgledaju sve bolje jer blijede i poprimaju prirodan izgled.

Ona upozorava da ovo tetoviranje mora da se uradi sa velikom mjerom opreza, jer ako se igla pritisne prejako u kožu, konačan rezultat može da izgleda kao hrpa malih ožiljaka ili mitisera koje niko ne želi.

Tetovirane pjegice izblijede tek nakon tri godine što je jedan od razloga zašto biste prije odluke na tako nešto trebale da pronađete dobrog tatoo majstora.

Ukoliko vam se tetoviranje čini previše drastično, onda uzmite olovku za obrve i lagano natapkajte na nos i obraze nakon što se našminkate kao i uobičajeno i dobićete isti, a privremeni efekat sunčevih pjegica. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,