Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kandidatkinje za finalni izbor Miss BiH izazvale veliko interesovanje turskih medija kao i modnih scouta (FOTO)

Preuzmite sliku

Nakon dolaska u predivni hotel “Grand Prestige Hotel & Spa” 5* SIDE Antalija, započele su pripreme za finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017.

Reprezentacija mladosti i ljepote BiH izazvala je veliko interesovanje turskih medija kao i turskih modnih scouta.

Mnoge djevojke dobile su poslovne angažmane odmah nakon izbora koji je odlična platforma za one koje se žele baviti modelingom. Edukacija o scenskom nastupu, video i photo session-i , poziranje pred foto i video kamerama sastavni su dio priprema kako bi se djevojke što bolje pripremile za buduće modeling angažmane. Zahvaljujući agenciji Abc Models Mgmt International, mnogobrojni modeli danas rade u Turskoj, Italiji, Kipru, Kini, Indiji itd.

U sklopu priprema ekipi pridružila se i produkcijska ekipa Fashion TV i Fashion One TV, koji snimaju reportažu o pripremama izbora Miss BiH za Miss Svijeta. Sklopljeni su i novi dogovori oko budućih zajedničkih projekata kako za predstojeći 39.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, tako i za nove projekte sedmice mode u Turskoj u toku 2018. godine.

A koja djevojka od 24 najljepše finalistice će preuzeti krunu najljepše djevojke u BiH 2017 ostaje nam da vidimo 01.10 na izboru MIss BiH za Miss Svijeta u Kongresnoj dvorani hotela “Terme” Ilidža.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,