Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hefnerov sin novac zarađen na Only Fansu troši na sličice: “Ulaganja me ne motivišu kao Pokemon”

Preuzmite sliku

Kada je prije nekoliko mjeseci otvorio profil na OnlyFans, servisu koji svako na prvu povezuje s pornografijom ili barem slobodnijim sadržajem nego na društvenim mrežama, Marston Hefner (33), jedan od četvero djece osnivača Playboya Hugha Hefnera, najavio je da će zarađeni novac potrošiti na svoje hobije.

Onima koji su se smijali namjerama nasljednika starog Hefa koji sebe opisuje kao “pisca, gamera, umjetnika i kolekcionara”, smijeh je prisjeo kada su Marston i njegova supruga Anna Lambropoulos (34) otkrili da je on zarađeni novac i to 100.000 dolara, doista potrošio na dvije rijetke karte Pokemona i jedan strip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marston Hefner (@marston101)

– Rekla sam mu da je to kao da baca novac u vatru – objasnila je Lambropoulos u intervjuu koji je par dao za PageSix.

– Priznajem, osjećala sam se kao da je neki dio mene umro. To je mnogo novca! Smatram da to baš i nije neka mudra investicija, da je to isprazan način trošenja novca.

Rekla je i da se jako usprotivila ideji od trenutka kada je Marston o njoj počeo govoriti, jer je smatrala da novac od pokazivanja tijela “i drugih sadržaja od interesa” ljudima na Internetu, treba uložiti ili u renoviranje sadašnjeg ili kupovinu novog doma. Njezin, kaže jako strastven, suprug je nakon mjeseci istraživanja odlučio dati novac za rijetku holo-karticu Charizarda koju je platio 50.000 dolara i za holo karticu Blastoise pokemona za 10.000, dok je na strip “Amazing Fantasy 15 Spider-Man” potrošio još 50.000 dolara. Za strip mu je pomalo žao, jer stripovi nisu baš njegov omiljen hobi. Kupljeno ne namjerava zadržati.

– Još smo u recesiji. Moj cilj je sve tri stvari prodati i zaraditi, jednom kada nam tržište bude naklonjenije – rekao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marston Hefner (@marston101)

Njih su dvoje u julu prvi put postali roditelji, pa je tata odlučio malo raspodijeliti svoj prihod od OnlyFansa, ulagati u dionice na svoje i sinovljevo ime i, dakako, supruzi.

– No, ulaganja me ne motivišu kao Pokemon kartice – priznao je i dodao kako jedva čeka da se sa sinom može igrati Lego kockama i gledati crtiće o Pokemonima.

Par koji živi od njezine plaće menadžerice projekata za zaštitu okoliša, te nasljedstva od njegova oca, smatra da je njihov stil života sasvim uobičajen. Vole, doduše putovanja, posebno u Disneyeve zabavne parkove i Japan, a sve si to mogu priuštiti bez ikakvih dodatnih prihoda. Prema dostupnim podacima, on ima 1,6 miliona dolara vrijednu imovinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marston Hefner (@marston101)

Marston je novinarima rekao da je svoju želju iz djetinjstva za karticom Charizarda, ispunio, pa će buduću zaradu ulagati u uređenje okolice njihova doma ili pak novu kuću s visokim plafonima, jer je on visok 196 centimetara.

Suprugino razumijevanje oko kupnje kartica, a i njegovo obećanje da neće više, smatra ju njih dvoje, pokazuje da su sjajan par koji čeka lijepa budućnost. Ovakve situacije mogu jako naškoditi brakovima, prenosi Jutarnji.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,