Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Glumac Bob Saget preminuo od povrede glave: Udario glavom, mislio je da nije ništa….

Preuzmite sliku

“Dok nastavljamo tugovati zajedno, molimo sve da se uvijek sjećaju ljubavi i smijeha koji je Bob donosio na ovaj svijet i sve one lekcije koje nas je naučio”, stoji u saopštenju glumčeve porodice…

Vlasti su otkrile da je Bob preminuo od povrede na glavi. Zaključili su da je slučajno udario potiljkom u nešto, mislio kako to nije ništa strašno i otišao spavati. Alkohol i droge nisu bile uključene, napisali su članovi porodice glumca Boba Sageta, piše Page Six.

Saget se proslavio krajem ‘80-ih i početkom ‘90-ih ulogom samohranog oca Dannyja Tannera u popularnom sitcomu ‘Puna kuća’. Bobovo tijelo pronađeno je u hotelu Ritz-Carlton Orlando na Floridi, gdje je Saget bio na turneji. Preminuo je 9. januara ove godine, prenosi 24sata.hr.

 • – U sedmicama nakon što je Bob preminuo, dobili smo nevjerovatnu podršku i ljubav Bobovih fanova, što je bila velika utjeha za nas i na tome smo vječno zahvalni – stoji u saopštenju porodice pa dodaju:

  – Dok nastavljamo tugovati zajedno, molimo sve da se uvijek sjećaju ljubavi i smijeha koji je Bob donosio na ovaj svijet i sve one lekcije koje nas je naučio: budite dobri jedni prema drugima, dajte do znanja ljudima koje volite da ih volite, a s teškim vremenima suočite se zagrljajima i smijehom.

  Istražitelji su ranije odbacili da je Saget umro zbog droge ili da je u pitanju zločin te su vjerovali da je bila riječ o infarktu ili moždanom udaru. Sahrana zvijezde ‘Pune kuće’ bila je 14. januara u Los Angelesu. (Tuzlanski.ba) 

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,