Subota, 12. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Fanovi tvrde: Melanijin pogled mogao je ubiti Ivanku, očito je da je ne voli…

Preuzmite sliku

Prva dama SAD-a Melania Trump (50) u četvrtak je održala govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji.

Ondje je bila i Ivanka Trump (38), kćer američkog predsjednika Donalda Trumpa (74), koju je dobio u braku s Ivanom Trump (71). Dame su se susrele i razmijenila usiljeni pozdrav koji se sada proširio na društvenim mrežama.

Melania se u videu nakratko nasmijala Trumpovoj kćeri, a čim se Ivanka maknula, Prva dama je, prestala na licu imati onaj kiseli osmijeh.

– Je li to Melania upravo zakolutala očima na Ivanku – pisala je jedna pratiteljica, a druga se složila i dodala:

– Ne izgleda baš kao da se dame vole.

Mnogi smatraju da je Melania tako čudno pogledala Ivanku zato što je toga dana izašao dio knjige ‘Melania i ja: Godine koje sam provela kao povjerljiva osoba, savjetnica i prijateljica prve dame’ autorice Stephanie Winston Wolkoff, bivše bliske prijateljice i savjetnice Melanije Trump.

U tom isječku doznalo se da je prva dama planirala operaciju ‘Blokiraj Ivanku’ kako se Ivanka ne bi pojavila u fotografijama s Trumpove inauguracije.

Melania je odobrila raspored sjedenja koji je trebao garantirati da se Ivanka neće vidjeti kada Donald Trump bude prisezao. Wolkoff joj je pomogla organizirati događaje oko Trumpove inauguracije i zajedno su procijenile gdje bi kamere mogle biti. Na kraju se, izgleda, plan izjalovio pa je Ivanka sjedila iza Melanije.

– Bile smo preumorne i pod stresom. Da, operacija ‘Blokiraj Ivanku’ bila je sitničava. Melania je tu sudjelovala. Međutim, vjerovale smo da se Ivanka nije trebala stavljati u središte pažnje na inauguraciji svoga oca – napisala je Wolkoff i nastavila:

– Bila je to Donaldova inauguracija, a ne Ivankina. Međutim, niko nije bio dovoljno hrabar da joj to kaže. Melania nije bila oduševljena time što Ivanka usmjerava raspored i nije to planirala dopustiti. Nije bila sretna kada je čula da je Ivanka inzistirala da sudjeluje u paradi na Aveniji Pennsylvania sa svojom djecom. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje