Četvrtak, 23. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ella Dvornik priznala da nema završenu srednju školu: “Stalno su me svi osuđivali zbog toga”

Preuzmite sliku

Ella Dvornik je nedavno na konferenciji Beep Up otkrila da nije završila srednju školu.

Trenutno jedna od poznatijih hrvatskih influencerica otkrila je, da je odlučila prekinuti školovanje, nakon što je završila drugi razred Privatne umjetničke škole u Zagrebu zbog uloge u seriji “Rođaci”.

“Sve vrijeme me kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osjećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa. Koliko god ljudi mislili da je to greška, mislim da sam stvarno naučila puno o životu time što sam se na neki način morala način da nađem nešto u čemu sam dobra bez nekakvog znanja, hajmo reći. Sve vrijeme sam nalazila to nešto što bi me ispunilo i na kraju sam došla do ovog i drago mi je, iskreno”, kazala je Ella u razgovoru na konferenciji Beep Up-a.

Na TikTok profilu pod nazivom Sto posto iskreno stoji opis: “Ella Dvornik pravi je dokaz da za uspješan posao ne moraš imati puste diplome i prestižne titule!”

@stopostoiskreno @Ella Dvornik pravi je dokaz da za uspješan posao ne moraš imati puste diplome i prestižne titule! 👏 #business #poduzetnistvo #elladvornik #beepup ♬ original sound – BEEP UP

Serija “Rođaci” se nikada nije počela prikazivati, a Ella je sa svojim roditeljima snimala reality show “Dvornikovi”.

Iako je imala samo šestnaest godina, odlučila se fotografisati za “Klik”, magazin za muškarce. Pozirala je u donjem vešu, a na naslovnici je pisalo: “Oprosti mi, pape”.

U međuvremenu je postala influencerica, a muzici se vratila nedavno, nakon što je bjavila i album pod umjetničkim imenom Alterella. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje