Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Britanka nevjerovatno liči na Marilyn Monroe i živi u njenoj vili

Preuzmite sliku

Britanka Jasmine Chiswell s 22 se godine preselila u Los Angeles, a radi sve kako bi se što više poistovjetila s Marilyn Monroe. Čak i njen dečko nalikuje Joeu DiMaggiju.

Djevojka Jasmine Chiswell živi u vili koja je pripadala legendarnoj Marilyn Monroe, a društvene mreže je brzo osvojila nakon što je na društvenim mrežama počela objavljivati detalje koje je otkrila o slavnoj glumici, prenosi dnevnik.hr.

  • 25-godišnjakinja oblači se i šminka baš poput Marilyn te obožavateljima gotovo svakodnevno javlja šta je sve otkrila u kući glumice na Hollywood Hillsu. Pokazala je interijer čitave kuće koju je Marilyn dijelila s Joeom DiMaggiom 50-ih godina prošloga stoljeća te čak i “ukletu” sobu glumice.

    Među brojnim detaljima koje je otkrila je i potpis glumice koji se nalazi na stropu kuće. Ispod tepiha je pronašla nekoliko zvijezda.

    Prema podacima agencija za nekretnine, kuća je došla na tržište u decembru 2018. godine te je prodata za 2,7 milioa dolara. Kupci su bili mladi par, a kuća im je prodana jer djevojka liči na Marilyn, a njen dečko nalikuje Joeu.

    Jasmine je inače televizijska ličnost iz Škotske, a još u ranoj mladosti počela se zanimati za televiziju. Sa 22 godine preselila se u Los Angeles gdje je ostvarila karijeru, a svima je poručila da nikada ne odustanu od svojih snova jer će se oni sigurno ostvariti. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje