Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ben Affleck nakon prekida izgleda jako loše, istrošeno i depresivno

Preuzmite sliku

Bena su ovaj put fotografi prvi put nakon godinu dana uhvatili samog, a ne izgleda baš najbolje. Izgubio je podosta kilograma, lice mu izgleda ispijeno, tužno i pomalo zabrinuto.

Vijest da su prekinuli glumac Ben Affleck i glumica Ana De Armas, koji su vezu počeli na početku pandemije zbog situacije s koronavirusom, mnoge je rastužila jer su gotovo svakodnevno u medijima pratili njihove zajedniče fotografije iz šetnji, jedine aktivnosti koje su mogli raditi zbog strogog lockdowna. Bena su ovaj put fotografi prvi put nakon godinu dana uhvatili samog, a ne izgleda baš najbolje. Izgubio je podosta kilograma, lice mu izgleda ispijeno, tužno i pomalo zabrinuto, prenosi Večernji list.

 • Podsjetimo, Ben i Ana ljubavnu su vezu započeli početkom 2020. godine, a sada su zajedno donijeli odluku da će ipak svako svojim putem. Izvori bliski paru tvrde da su na to primorani zbog nepomirljivih razlika. Kako to obično biva kod holivudskih faca, još ništa nije službeno potvrđeno, baš kao što ni početak svoje veze nisu službeno potvrdili, no izvori koji su vrlo bliski paru navode kako su razmirice počele jer 32-godišnja glumica nije željela u potpunosti preseliti u Los Angeles, u grad gdje Ben Affleck živi ponajviše kako bi bio blizu svoje djece, koju je dobio u braku s glumicom Jennifer Garner.

 • “Ben više nije s Anom. Ona je prekinula vezu koja je jednostavno bila prekomplikovana. Ana ne želi živjeti u Los Angelesu, a Ben očito mora zbog svoje djece koja tamo žive”, otkrio je dobro upućeni izvor, dok je drugi pak rekao kako je odluka o prekidu ipak bila zajednička, te da su nakon svega ostali dobri prijatelji. “Jednostavno imaju drugačije vizije u životu, no daleko od toga da se ne vole i ne poštuju. Ben će nastaviti raditi na sebi, priprema tri nova filma i želi biti savršen otac”, dodao je isti izvor.

  Paparazzi su većinu godine par hvatali u zajedničkim šetnjama sa svojim kućnim ljubimcima jer su podosta vremena provodili u izolaciji, a Ana de Armas je čak upoznala i njegovu djecu. Još ljetos nakon toga šuškalo se kako je njihova veza poprilično ozbiljna, a 32-godišnja glumica navodno je u decembru i uselila u Affleckov dom na Paciic Palisades, četvrt u LA-u, te čak svoju kuću stavila na prodaju. Kasnije su krenule špekulacije o zarukama kada su je uhvatili s dijamantnim prstenom u ruci, no čini se kako od vjenčanja koje je Hollywood iščekivao u konačnici ipak neće biti ništa.

 • Ben Affleck i Ana de Armas prvo su uhvaćeni zajedno u martu prošle godine kada su zajedno ljetovali na Kubi. Mediji su pisali koliko Ana dobro utiče na Bena jer se slavni glumac godinama borio protiv ovisnosti o alkoholu, a de Armas mu je u svemu bila velika podrška.

  “Otkako je Ana u Benovom životu, postalo mu je lakše ostati trijeznim. Ušla je u njegov život i dala mu je sve što želi i treba od partnera. Prezadovoljan je Anom i ne treba mu alternativan način suočavanja sa životom zbog njene živahne osobnosti koja ga uveseljava”, otkrio je izvor.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,