Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Analitičari: Iza Melanijinog osmijeha krije se laž, tu nema emocija

Preuzmite sliku

Melania je izvodila svoj već poznati ‘lažni smiješak’ koji bi se pojavio i brzo nestao, a on sugeriše da ne postoji nikakva iskrena pozitivna emocija. Trump se borio, nastojao je držati glavu visoko, rekla je James

Melania Trump (50) u srijedu je posljednji put prošetala južnim terenom Bijele kuće prije nego što se predsjedničkim avionom uputila ka svom novom domu, floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago u Miamiju.

Nosila je pripijenu crnu haljinu Dolce & Gabbana te kratki Chanelov bolero koji je imao srebrne detalje. Stručnjakinja za govor tijela, Judi James, pojasnila je što je uistinu značilo ponašanje Trumpovih, pišu strani mediji.

 • – Neka nikog ne zavara taj njihov lažni osmijeh, kojeg su jedva navukli na lice. Donald je izgledao i zvučao kao neki propali muškarac, a njegova žena Melania se držala kao da je na sprovodu – ustvrdila je Judi. 

  Ipak, ističe da je jedan Melanijin pokret otkrio kako se uistinu osjećala. Većina je spominjala da se cijelo vrijeme smijala pa je stručnjakinja zaključila:

  – Melania je izvodila svoj već poznati ‘lažni smiješak’ koji bi se pojavio i brzo nestao, a on sugeriše da ne postoji nikakva iskrena pozitivna emocija. Trump se borio, nastojao je držati glavu visoko, a ona je razvlačila usne i s vremena na vrijeme pokazala zube dok bi se smijala.

 • Iz njihova se ponašanja nije moglo vidjeti kako će im sada biti u braku, ali primijetila je da je Donald Trump (74) nježno uhvatio ženu za ruku i ona se nije bunila. U jednom trenutku Donaldova ruka završila je i na njezinim leđima i struku, što je vrlo tipično inače, ali ne i za Trumpa, koji je u četiri godine mandata nekoliko puta bio grub prema supruzi kad bi zajedno išli na razne događaje.

  Trumpovi se nisu pojavili na ceremoniji inauguracije na kojoj je Joe Biden (78) i službeno postao 46. američki predsjednik, a Kamala Harris (56) potpredsjednica. Prva dama Amerike sada je Jill Biden (69). (24sata.hr)

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,