Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

57 miliona sati emitiranja: Ovo je trenutno najgledanija Netflixova serija u svijetu

Preuzmite sliku

Manifest je nova hit serija koja je nakon početnog neuspjeha prerasla u trenutno najgledaniju Netflixovu seriju na svijetu.

NBC otkazao seriju nakon treće sezone

Manifest je prvi put izašao 2018. na NBC-ju, a priča započinje skupinom stranaca koji završe na istom letu od Jamajke do New Yorka.

Avion je tajanstveno sletio pet godina nakon što je poletio, a putnike se smatralo mrtvima. Dok se pokušavaju ponovno integrirati u društvo, putnici doživljavaju čudne fenomene, poput vizija budućnosti i drugih bizarnih stvari.

Treća sezona završila je velikim cliffhangerom, no nekoliko dana kasnije, na veliko razočaranje obožavatelja, NBC je otkazao seriju.

Netflix je spasio stvar i na kraju preuzeo seriju, emitirajući sve prethodne sezone, a prije nekoliko dana objavio je prvi dio četvrte sezone.

Trenutno najgledanija serija na svijetu

Ove sedmice na službenom Twitter profilu serije potvrđeno je da je dosegla prvo mjesto na globalnom nivou Netflixove ljestvice: “Službeno je: Manifest je serija broj jedan na Netflixu u cijelom svijetu s više od 57 miliona sati emitiranja.”

Fanovi su oduševljeni serijom i već traže snimanje nove sezone. Jedan je komentarisao: “Potpuno zasluženo!”. Drugi je dodao: “Manifest je najbolja serija ikad.”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,