Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

2000-ih su tinejdžerice imale njegove postere u svojim sobama: Evo kako danas izgleda

Preuzmite sliku

Teen idol Chad Michael Murray proslavio se ulogom Lucasa Scotta u seriji One Tree Hill, koja se snimala od 2003. do 2012. godine.

Prije dvadesetak godina gotovo svaka tinejdžerica imala je njegov poster u svojoj sobi i bio je omiljeni glumac generacije.

Romantične komedije kao filmski žanr bile su na svom vrhuncu upravo 2000-ih, a Chad se okušao i u njima te postao holivudska senzacija, barem na nekoliko godina. Proslavio se ulogom u seriji Gilmorice, a nakon toga ga je uloga Lucasa Scotta u One Tree Hillu lansirala u zvijezde.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chad Murray (@chadmichaelmurray)

Činilo se kao da je Hollywood dobio nasljednika Brada Pitta, a Chad je bio jedan od najpoželjnijih glumaca svoje generacije. U istom periodu ostvario je uloge u teen filmovima Pepeljuga s Hilary Duff te Šašavi petak, u kojem je glumio s Lindsay Lohan.

Pozirao bez majice

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarah Roemer (@rooeemer)

Chad Michael danas ima 42 godine, a izgleda gotovo isto kao i u dane One Tree Hilla. Njegova supruga Sarah Roemer nedavno je podijelila video na kojem je glumac bez majice, na sebi ima samo donji dio trenirke i nešto dužu kosu nego ranije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chad Murray (@chadmichaelmurray)

“Koliko puta sam ovo pogledala? Da”, galsio je komentar

“Najzgodnija stvar koju sam ikad vidjela”, komentarisala je jedna djevojka.

“Srušit ćeš internet, Sarah”, samo su neki od komentara.

Murray je Roemer upoznao 2014. godine na snimanju filma Chosen. Godinu dana poslije su se vjenčali u Kaliforniji. Iste godine dobili su sina, a dvije godine poslije rodila im se kćer, no par svoju djecu drži podalje od javnosti, prenosi Index.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: