Petak, 10. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Znakovi koji otkrivaju da je izgubio interesovanje

U vezi ste i osjećate da nešto nije uredu, kako bi izbjegli slomljeno srce vrlo je važno da prepoznate sljedeće znakove.

U nastavku provjerite da li vaš partner gubi interesovanje.

On se ne trudi da održi vezu

Ako je uvijek na tebi da pričaš i planiraš aktivnosti, a on se sve više povlači i izbjegava te, moguće je da gubi interesovanje. Najbolje je da otvoreno razgovarate o vašim problemima.

Izgovori

U slučaju da uvijek ima neke glupe izgovore kako se ne bi vidjeli ili nešto radili zajedno, defintivno se plamen vaše ljubavi gasi.

Stalno te laže

Povjerenje je stub svake veze. Da bi veza funkcionisala i opstala, vrlo je važno da oba partnera imaju potpuno povjerenje u onog drugog. Međutim, kad ga uhvatiš u laži, i to ne sitnoj laži, trebaš se zapitati šta se dešava.

Vara te

Sigurno je izgubio interes ako te vara. Za nevjerstvo nikad nema drugog razloga.

Započinje svađe zbog sitnica

Ponekad se dešava kad osoba ne zna kako da raskine, sve češće nalazi razloge zbog kojih će se svađati. Sve u cilju da dođe do velike svađe i potpunog prekida veze.

Prestaje da planira zajedničku budućnost

U slučaju da ste nekad razgovarali o budućnosti i zajedničkim planovima, a on odjednom više ne razmišlja na isti način, trebate biti spremni i na mogući prekid. S druge strane, ako ste već u dužoj vezi, a on vas ne vidi u svojoj budućnosti, to jednostavno može značiti da vašu vezu ne smatra ozbiljnom vezom. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje