Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Žena podijelila svoju netipičnu ljubavnu priču: “Udala sam se za svoju staru ljubav, trudna sa drugim muškarcem”

Preuzmite sliku

– Nije lako objasniti da si se udala ‘na brzinu’ u 6. mjesecu trudnoće, ne za tatu svoje bebe, ali ipak iz ljubavi… -.napisala je.

TikTok korisnica Jordan Hales ispričala je nedavno da se nekoliko godina nakon prekida opet počela viđati sa svojim bivšim dečkom, s kojim je izlazila dok su još bili tinejdžeri. Život ih je, kaže, odveo na različita mjesta, no par se nekoliko godina kasnije opet našao, zaljubili se i vjenčali, iako je ona već šest mjeseci bila trudna s drugim muškarcem.

– Vjenčali smo se samo nekoliko sedmica nakon što smo se ponovno vidjeli… – otkrila je u svojoj netipičnoj ljubavnoj priči.

@jordanmchales How we became a family! #surprise #hellohello #parents #storytime ♬ original sound – frankiesaudios

Hales je objavila i video u kojem je trudna, a objasnila je da se u trudnoći često pitala ‘kako će sama odgajati dijete'… Tada se, kaže, pojavio njen bivši dečko s kojim je izlazila još u srednjoj školi, i pitao: “Hoćemo na spoj?”

Samo mjesec dana kasnije bili su, kaže, zaručeni, a nekoliko sedmica kasnije već u braku, prenosi Večernji list.

Mlada je mama pokazala i fotografije sa svog, kako kaže, ne dugo planiranog vjenčanja na kojem je trudna s drugim muškarcem, te fotografije sina, sebe i svog novog supruga, njene srednjoškolske ljubavi.

@jordanmchales I can’t decide who has changed more 😂 #glowup #fypシ #iwantsomeonetoloveme ♬ Thats What I want – mafraud

U drugom je videu Hales dodala i da ona i suprug svoje vjenčanje nazivaju “vjenčanjem iz vedra neba”, no i kako oboje znaju da su u braku završili jer su bili zaljubljeni.

– Nije lako objasniti da si se udala ‘na brzinu’ u 6. mjesecu trudnoće, ne za tatu svoje bebe, ali ipak iz ljubavi… -.napisala je u komentarima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje