Četvrtak, 29. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zbog menopauze dala otkaz i počela prodavati golišave fotografije

Preuzmite sliku

Nakon što je zbog menopauze prestala raditi na dotadašnjem poslu, Toni Galloway (49) je počela prodavati svoje lascivne fotografije preko interneta. Od golotinje sada i živi.

Majka dvoje djece iz Škotske otkrila je kako je zbog menopauze počela prodavati vlastite seksi fotografiije preko interneta, piše Daily Mail.

Toni Galloway (49) prestala je raditi svoj dotadašnji posao zbog ozbiljnih komplikacija koje su je snašle u menopauzi u novembru prošle godine. Pretjerano se znojila, imala obilna krvarenja i željezo u krvi joj je bilo vrlo nisko te je često padala u nesvijest. Radila je kao njegovatelj, a sama je trebala njegu nakon ozbiljnih zdravstvenih problema.

Nakon nekog vremena je počela prodavati svoje lascivne fotografije i dok baza njenih obožavatelja raste, raste i njen bankovni račun. Ponosno poručuje da se osjeća samouvjerenije i seksepilnije sada kako se približava 50-ima te unatoč menopauzi, prenosi 24sata.hr.

  • – Prvo samo počela objavljivati fotografije u grudnjaku i seksi čarapama na Instagramu, a kada sam vidjela da se mojim obožavateljima to sviđa, odlučila sam otvoriti platformu gdje ću takve fotografije objavljivati i zarađivati od njih – ispričala je Toni. Platforma se zove Frisk.Chat i na njoj postoji baza  pretplatnika koji mjesečno plaćaju 15 funti  za pristup golišavim fotografijama žena diljem svijeta.

  • – Neki od njih posebno meni plate za moje golišave fotografije. Posao se i više nego isplati – poručuje Toni. Otkrila je i kako ne objavljuje potpuno gole fotografije već prekrije strateška područja šeširom ili sličnim rekvizitom, tek toliko da se njeni obožavatelji zaintrigiraju. Ostalo odradi njihova mašta.

  • – Nikad ne pretjeram niti širim noge ili slično – dodaje. Toni se nedavno preselila u Liverpool gdje ganja karijeru u modelingu. Sada je samopouzdanija nego ikad i poručuje ženama istih godina da život ne prestaje nakon menopauze.  – Žene se i dalje mogu osjećati ponosno, brinuti o svom tijelu, samo nebo je granica – kazala je. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje