Ponedjeljak, 6. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vječiti problem: Genijalan trik kako da se na golim leđima ne vidi grudnjak

Preuzmite sliku

Ovo smo ljeto jedva dočekali, to je sigurno. Međutim kako je vrijeme haljinice i majice otvorenijih leđa, često dođemo do vječnog problema.

Gdje smo kvragu zametnule onaj jedan grudnjak koji isključivo nosimo na takve odjevne predmete? Ili pak u potpunosti odustajemo od tih kombinacija jer nam naše grudi ne trpe biti bez naramenica, a da se osjećamo sigurno i stabilno.

Iako lijepi grudnjak čak može izgledati chic ako se nazire, često isti stoje puno, a nekad nam nisu niti dovoljno udobni da u njima možemo biti nesputani nekoliko sati u društvu.

Dobre vijesti su te da je kreativna korisnica TikToka @michelimartinengh priskočila u pomoć svim ženama koje imaju ovu gorenavedenu sudbinu, napravivši video koji nam odaje kako postojeći najdraži grudnjak obući tako da ima odličnu potporu i da ne bude vidljiv na leđima.

@michelimartinenghiComo esconder seu sutiã? ##lojalaconquista ##dica ##michelimartinenghi ##tendencia ##dicas ##moda♬ sonido original – Avengers

Na videu se kreativka pojavljuje u normalnom čipkastom grudnjaku, koji zatim počinje prilagođavati, skidajući naramenice i omotavajući ih preko prednje strane grudnjaka i pričvršćujući na toj strani, a onda vidimo da ima odličnu podršku, dok su naramenice potpuno nevidljive. (ljepotaizdravlje.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,