Nedjelja, 9. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Uz alkohol, u mraku ili nešto treće: Vaš najčešći seks scenario otkriva kakva ste ličnost

Seksualne navike govore mnogo o vašim željama, ali i o onome na čemu teba da poradite kada je riječ o vašoj vezi, kaže Cosmo.

Seks u mrklom mraku

Ako ovaj ritual proizlazi iz straha da će momak na vašem tijelu pronaći neke nedostatke, imamo dobru vijest za vas. Niko ne vidi vaš celulit, veličinu stomaka ili guze tako kritično kao vi sami, a najmanje on. Insistirajući na tome da uvijek tokom seksa svjetla budu ugašena, lišavate se primarnih senzualnih dimenzija seksa, tj. pogleda na vaša isprepletena tijela.

Vikend strasti

Ako ste se pronašli u ritmu da u seksu uživate samo u dane vikenda, nemojte biti previše strogi prema sebi, sigurno niste jedini. Vi jednostavno ne želite da vam i seks bude samo dio dnevnog rasporeda i još jedna obaveza na pospisu, zato se tu seks u vrijeme vikenda idealno uklapa. Takođe, moguće je da seks smatrate poslasticom i nagradom nakon naporne radne sedmice, što nije loše sve dok su partnerove potrebe usklađene s vašima.

Uvijek ista priča

Da li vaš seks ima koreografiju koja vam je već postala rutina? Toga ne treba da se stidite. U stvari, treba da budete ponosni što ste shvatili pouzdan način kako plutati prema obostranom vrhuncu. Međutim, ipak promijenite scenario s vremena na vrijeme kako bi stvari ipak postale malo zanimljivije i kako biste zadržali interesovanje i strasti na željenoj visini.

Alkohol za vatrenu noć

Postoje mnogi parovi koji su priznali kako postanu “zloćkastiji” u spavaćoj sobi nakon nekoliko pića. Ako vas seks sasvim ne zadovoljava bez alkohola u krvi, morate da popustite i sami shvatite šta vas to sabotira da budete seksualno ispunjeni. Zapamtite, jedino od čega biste treba da ste opijeni u krevetu je vaš momak. (Cosmopolitan.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,