Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

‘Toliko sam dlakava da zbog toga nikad nisam imala dečka!’

Preuzmite sliku

Hannahin ‘sramotni problem’, kako ga je sama nazvala, dosad  je ometao u normalnom životu – zbog njega nikad nije imala bikini te se zbližila s dečkom, a kamoli imala pravu vezu.

Naime, ta se djevojka zbog pretjerane dlakavosti prijavila u britanski show Body Fixers s nadom da će joj oni moći pomoći ponovno steći samopouzdanje i riješiti se dlaka.

Njene dlake na trbuhu i prsima doista su bile izrazito guste i debele, tako da su nalikovale muškima.

Dlake su joj se javljale čak i uz gornji rub dekoltea.

 • Čak i kada bi joj dečki pristupali, Hannah ih je dosad odbijala jer je željela izbjeći suočavanje s ‘groznim trenutkom’ u kojem bi oni napipali ili vidjeli njene dlake.

  – Bilo mi je toliko neugodno zbog dlaka da o tom problemu nisam željela razgovarati ni sa svojom mamom – priznala je voditeljima. Osim dlaka na tijelu, imala je dlake i po licu, ali na sreću nešto tanje i svjetlije.

  – Što se tiče života ljeti, možete misliti kako mi je, nikad nisam bila u bikiniju. I naravno da to utiče na moj ljubavni život, ja nisam nikad bila na spoju – priznala je.

  Ekipa Body Fixersa izgledala je šokirano kad je Hannah podigla košulju kako bi pokazala dlakavi pupak i liniju koja vodi sve do dekoltea.

 • Hannah je dosad isprobala razne vrste kućnih depilacija kao i čupanje pincetom, ali ništa nije riješilo, pa čak ni prikrilo njen problem. 

  Tim je pozvao medicinskog stručnjaka dr. Eshoa da se uhvati u koštac s njenom dlakavošću. On je prvo obrijao dlake i koristio laser da bi dospio do samog korijena dlake.

  U potpunosti ju je riješio dlaka te jamči da joj se one neće vratiti, a Hannah je iz emisije izašla presretna i puna samopouzdanja.

  – Po prvi put ne moram brinuti hoće li mi koja dlaka proviriti i što će ljudi misliti o meni – rekla je. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,