Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Svekrva iz pakla: “Htjela s nama otputovati na medeni mjesec”

Preuzmite sliku

Uistinu nemate ‘svekrvu iz pakla’ ako vam se nije petljala u vezu prije, za vrijeme i nakon vjenčanja.

I ja i suprug smo odlučili imati malo vjenčanje jer smo oboje prije bili vjenčani. Zato smo se odlučili na to. Svi su nam rekli da je očekujemo, ali mi nismo vjerovali u to jer smo odlučili imati skroz malo vjenčanje. Samo mi i svjedoci, priča Cari.

Tvrdi da je njezina svekrva njegov prvi brak potpuno izbacila iz svog sjećanja.

Cari je nastavila: ‘A onda me nastavila lagati pa mi je rekla da je njezin sin zaslužio veliko vjenčanje jer nikada prije se nije ženio, kao da je zaboravila da je prisustvovala na njegovom prvom vjenčanju. Kada smo otišli na medeni mjesec na nekoliko dana, e onda je počela plakati jer smo bili u posjetu državi u kojoj je u to vrijeme živio njezin drugi sin. Ne mogu vjerovati da je napravila dramu jer je nismo poveli s nama na medeni mjesec’.

@momma121521Share yours! ##crazymil ##toxicmil ##monsterinlaw ##motherinlawproblems ##motherinlaw ##motherinlawfromhell ##motherinlawchronicles ##motherinlawchronicles♬ original sound – Cari

Njene se smicalice nisu tu zaustavile, jer je također odlučila podijeliti Carinu tajnu sa svima. Nakon što je saznala da je trudna, Cari je sretnu vijest rekla svojoj svekrvi, ali strogo joj je zabranila da to govori drugima jer želi to držati u tajnosti dok ne prođe još nekoliko sedmica. Tako da Cari bude sigurna. Ali njezina svekrva nije imala ništa od toga, pa je odlučila vijest podijeliti po društvenim mrežama.

‘Rekli smo joj da očekujemo dijete, ona je bila skroz uzbuđena. Izašla je iz kupaonice i derala se ‘o bože, želim to objaviti svugdje, želim reći svima i rekla sam ‘ne’. Rekla sam joj da ne radi to još nekoliko sedmica jer bih voljela tu sretnu vijest reći samo ljudima unutar porodice. Prošlo je sat vremena nakon toga i onda je odmah objavila moju trudnoću na Facebooku’, ispričala je ljutito Cari.

@momma121521##crazymil ##toxicmil ##motherinlawfromhell ##motherinlaw ##motherinlawissues ##motherinlawproblems ##monsterinlaw

♬ original sound – Cari

Carine priče o ‘svekrvi iz pakla’ prikupile su hiljade pregleda, a druge žene su počele dijeliti i vlastite priče. 

Jedna je žena napisala: ‘Moja mi je rekla da ne mogu svojoj bebi dati ime koje ja želim jer je ona već godinama određivala imena svojih unuka‘, druga je otkrila: ‘Moja se sama pozvala u rađaonu’, treća je priznala: ‘Moja mi stalno govori da sam debela, iako je ona 30 kg teža od mene’. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,