Nedjelja, 9. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sedam stvari koje će svaki muškarac napraviti prije nego što poljubi ženu

Preuzmite sliku

Prije prvog poljupca rijetko će koji muškarac verbalno zatražiti dopuštenje da poljubi ženu. Umjesto toga malim će znakovima i pokretima tijela drugoj strani pokazati da je zainteresovan za nju i nadati se da će ona uzvratiti istim žarom.

Muškarac ne želi otići kući i s vama razgovara do dugo u noć ispred vašeg ulaza u stan? Sjajno se provodi i u vašem društvu, a velike su šanse da vas želi poljubiti. Evo što svaki muškarac napravi prije nego što pritisne usne uz svoju željenu odabranicu prvi put:

1. Utišat će se

Ne možete se ljubiti ako oboje govorite u isto vrijeme. Baš zato muškarac će početi sve manje i manje govoriti, a njegovi odgovori na vaša pitanja postat će sve kraći i kraći. Uz to njegov će glas postati tiši i intimniji, prenosi Zadovoljna.hr.

2. Vrpoljit će se

Muškarac je nervozan prije prvog poljupca. Tražit će pravi trenutak u razgovoru da vam se približi i zbog toga će pokazivati znakove nervoze, poput vrpoljenja. Ako ne može sjediti mirno na jednom mjestu, to je možda razlog.

3. Fokusirat će se na svoje usne

Ako vas želi poljubiti, muškarac će početi svjesno i nesvjesno pripremati vlastite usne za „akciju“. Oblizat će ih i/ili namazati balzamom za usne. Osvježit će dah novom žvakaćom gumom ili bombonom na bazi peperminta.

4. Počet će gledati u vaše usne

Pogled će mu se s vaših očiju spustiti na usne. Da, i dalje ga zanima što imate reći, ali ne može si pomoći, želi vas prije svega poljubiti.

5. Počet će vas „slučajno“ dodirivati

Mali dodir na ramenu, po ruci ili sudaranje koljenima ispod stola nisu slučajnost, već jasan znak da vam se muškarac želi fizički približiti. Tim potezima želi vidjeti kako ćete reagovati na njegov dodir i jeste li zainteresirani za poljubac.

6. Smanjit će udaljenost između vaših tijela

Njegovo će se tijelo tijekom vašeg razgovora sve više približavati vašem. U tom naumu neće ga spriječiti niti stol između vas. Okružuje vas preglasna muzika? Izvrsno, to je prava prilika da se nagne i šapuće vam direktno u uho.

7. Pohvalit će vaš miris

Predivno mirišeš, kompliment je koji će muškarac često udijeliti ženi. To je siguran način da muškarac uđe u ženin privatni prostor i dodatno joj se približi. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,