Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sedam jasnih znakova da imate dobrog supruga ili partnera

Preuzmite sliku

Ko je savršen muškarac? Kada je u pitanju fizički izgled, definicija savršenstva varira od osobe do osobe.

Međutim u emotivnom pogledu svi mi žudimo za otprilike sličnim kvalitetama. Ovi znakovi jamče da imate dobrog muža (ili partnera).

1. Uz njega se osjećate sigurno

U društvu dobrog muškarca žena se nikad neće osjećati nesigurno. Bez obzira na to je li riječ o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, način na koji treba odraditi neki zadatak ili osjećaje u vezi – pravi muškarac zna kako umiriti sve ženine sumnje i dvojbe.

 • 2. Snaži vaše samopouzdanje

  Dobar muškarac nikad se neće poslužiti manipulacijama – bilo fizičkim, emocionalnim ili seksualnim – kako bi dobio ono što želi ili kontrolirao način na koji njegova draga razmišlja. On ne omaložava. Naprotiv, svojim ponašanjem snaži njezino samopouzdanje.

  3. Daje vam vjetar u leđa

  Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njezinih potencijala. Bit će joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, bit će joj motivacija i nadahnuće.

  4. Vjeran vam je

  Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira je li riječ o fizičkoj ili emotivnoj prevari. U njegovu životu ima mjesta samo za jednu ženu – vas.

 • 5. Zna da trebate imati vremena samo za sebe

  Dobar muškarac zna da je kvalitetan brak vječni kompromis između dvije osobe koje trebaju odvojeno slobodno vrijeme samo za svoje interese. Štaviše, on vas potiče da odvojite vrijeme samo za sebe.

  6. Daje vam prostora da budete “svoja osoba”

  Ako ga zamolite za savjet, dat će vam svoje mišljenje. Međutim nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas cijeni da bi se tako ponašao.

 • 7. Uvijek ste mu na prvom mjestu

  Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu – omiljena vam je osoba za proslavljanje lijepih vijesti, ali i dijeljenje teških trenutaka. (zadovoljna.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,