Utorak, 24. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Prozvali su je najzgodnijom bakom na svijetu: Tvrdi da je tajna u ovom neobičnom tretmanu

Preuzmite sliku

49-godišnja Gina Stewart 2018. godine zadivila je svijet mladolikim izgledom. Ona je majka četvero djece, ali i baka, a u takmičenjima ljepote zasjenjuje duplo mlađe djevojke. 

Tajna njenog izgleda je u krioterapiji, metodi koju praktikuje i slavni glumac Mark Wahlberg. Dok on u krioterapijsku komoru ulazi kad je u njoj temperatura 100 stepeni ispod nule, Gina podnosi i -110°C. U njoj boravi tri minute i uvjerena je da tako postiže željeni cilj, prenosi index.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial)

“Doslovno smrznem tijelo na tri minute na -110°C. Botoks izbjegavam jer se užasavam igle”, izjavila je Gina za Daily Star.

Terapija hlađenjem inače pospješuje oporavak mišića, liječi ozljede i oživljava kožu. Oni koji su isprobali krioterapiju kažu da trenutno osvježava kožu, ali i tjera tijelo da održava svoju osnovnu temperaturu pa istovremeno sagorijeva hrpu kalorija i dugoročno ima povoljan učinak na metabolizam.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial)

Njena prehrana obiluje proteinima, ali teško odolijeva čokoladi.

“Trudim se biti umjerena”, dodaje.

Iako je na Instagramu prate hiljade, prošle godine je priznala da je bila žrtva online nasilja. Pozvala je ljude da pripaze šta pišu na internetu i promisle o tome kakav će učinak riječi ostaviti na druge. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,