Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prostitutka otkrila prosječnu veličinu penisa svojih klijenata

Preuzmite sliku

Mali penis je onaj kraći od pet centimetara, a normalna dužina je oko 15 centimetara. Kaže kako žene i muškarci varaju jer je u društvu sve manje dobrog i kvalitetnog seksa.

Prostitutka (23) iz Južne Australije, koja u bordelu zarađuje gotovo 2300 eura sedmično, tvrdi kako žene i muškarci podjednako varaju jer traže dobar seks i žele iskusiti nešto novo.

– Ja ovaj posao radim jer dobro zarađujem, a i uživam u pažnji muškaraca – rekla je dok je odgovarala na pitanja na Redditu, ali nije htjela otkriti svoje ime.

Mnoge je zanimalo kolika je, iz njezinog iskustva, prosječna veličina muškog ponosa.

– Jedna od mušterija imala je enorman penis veličine moje podlaktice. Nažalost, morala sam ga odbiti pa se rasplakao i otkrio mi da sve žene odbijaju seks s njim kada vide s čime raspolaže – kaže.

Smatra kako je penis do pet centimetara mikropenis, normalno mali je oko osam centimetara, a prosječan oko 15. Sve duže od toga svrstava u velike.

Seks radnica kaže kako petkom i subotom navečer zna primiti i do devet klijenata u šest sati. Većina njih dolazi prije ili poslije izlaska pa u prosjeku rezerviraju termin na trideset minuta. Otkrila je i kako se zaposlila u bordelu.

– Sama sam krenula u taj posao. Pretraživala sam bordele na internetu i tako sam našla ovaj u kojem sam i danas. Bila sam mlada i buntovna i obožavam seks. Dolazim iz dobre porodice, a roditelji su puno uložili u moj odgoj – otkrila je.

– Neke mušterije su jako loše u seksu, ali im pristojno dajem prijedloge kako da poboljšaju tehniku. Većina njih pozitivno reagira na povratne informacije – kaže i dodaje da smatra kako je to jako bitno jer je sve više lošeg seksa, a sve se može naučiti.

Iako uživa u poslu, nedostaje joj intimnost, zavođenje i napetost koju ne može dobiti na poslu, piše The Sun.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,