Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Poslala je tatu po psa u salon, a on se vratio s pogrešnim ljubimcem: ‘Nisu ni slični’

Preuzmite sliku

Ako imate čistokrvnog psa, vjerovatno vam se dogodilo da ste ga zamijenili s nekim drugim psom kojeg se ugledali na ulici.

Međutim, jedan muškarac uopće nije znao kako njihov porodični pas izgleda te je doma doveo pogrešnog psa. Jedna korisnica TikToka pod nazivom Womangineer podijelila je video u kojem je objasnila kako je došlo do ove pogreške. Naime, ona je svog oca poslala po njihova psa Guccija koji je bio na šišanju u salonu za pse, ali kad joj je poslao fotografiju, shvatila je da to uopće nije on. Iako mu je poslala poruke da to nije Gucci, on je psa doveo kući.

@womangineerMy dad is NEVER picking him up from grooming again ##fyp ##foryou ##xyzbca ##dog ##fail♬ Chaotic Life audio – ☘️ Chris Carter ☘️

Cijela stvar brzo je postala viralna te prikupila više od 6,4 miliona pregleda i 1,3 miliona lajkova, a mnogi su je pitali za dodatno objašnjenje cijele situacije. Stoga je i objavila drugi video u kojem je objasnila da zapravo nije krivnja njezina oca.

– Moj tata otišao je u salon po Guccija i oni su mu dali ovog psa. Poslao mi je fotografiju da provjeri je li to stvarno on, a ja sam odmah shvatila da nije. Zapravo se dogodilo da je jedna porodica prije nas došla po svog jorkširskog terijera i slučajno uzela našeg psa. Psi su sada sretno vraćeni svojim porodicama, a ja sada uvijek ostajem s njim tokom šišanja da se ovo ne dogodi ponovno – objasnila je.

@womangineerPART 2 Gucci is back, my dad is not ##foryou ##fyp ##xyzbca ##dog♬ Classical Music – Classical Music

Mnogi su ostali šokirani cijelom situacijom te rekli kako bi se salon trebao bolje pobrinuti da se ovakve stvari ne događaju, dok su neki samo vidjeli smiješnu stranu priče.

“To nije Gucci, to je samo kopija”, našalila se jedna djevojka, dok je druga dodala: “S Guccija ste prešli na Walmart.” (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,