Petak, 18. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ponovo se operisao Brazilac koji želi ličiti na ‘Kena’: Sad ne mogu govoriti ni gledati

Preuzmite sliku

Rodrigo trenutno ima natečeno lice, a ispod očiju ima modrice. Operacija je trajala četiri sata, a platio ju je 32 hiljade dolara. Vjeruje kako će nakon toga izgledati kao supermodel

Brazilac Rodrigo Alves (36), koji se proslavio kao Ljudski Ken, potrošio je približno 654 hiljade dolara na plastične operacije kako bi se transformisao u ženu. Međutim, njegovim operacijama nije kraj. Sada je operisao lice, s namjerom kako bi mu ono bilo manje. Na svom Instagram profilu s pratiteljima je podijelio fotografije kojima je pokazao kako izgleda nakon operacije, piše 24sata.hr.

 • Rodrigo trenutno ima natečeno lice, a ispod očiju ima modrice. Operacija je trajala četiri sata, a platio ju je 32 hiljade dolara. Vjeruje kako će nakon toga izgledati kao supermodel, piše Daily Mail.

 • – Ne mogu trenutno ni baš dobro govoriti jer sam maknuo Adamovu jabučicu pa imam grlobolju. Oči su mi ljubičaste i natečene, ne mogu ništa vidjeti. Ne mogu vidjeti svoje novo lice. Ako želim išta vidjeti moram podići mobitel kako bih nešto pročitao – rekao je Rodrigo.

 • Kaže kako je njegov prag boli od jedan do 10 – četiri, kako izgleda grozno, ali je bol mala. Tvrdi da se samo neugodno osjeća.

  – Nadam se da nisam pogriješio. Moje lice će se promijeniti, bit će manje. Imat ću dijamantno lice koje sam uvijek želio – rekao je Alves.

 • Rodrigo bi volio da ga se oslovljava s ‘ona’, a najavio je i promjenu spolovila.

  – Sad sam pravi ja. Glamurozan, prelijep, ženstven. Godinama sam pokušavao živjeti kao muškarac. Imao sam ‘pločice’ na trbuhu, mišiće na rukama, ali samo sam lagao sebe. Ja sam žena i uvijek sam imao ženstven mozak. Sad mi tijelo odgovara uz um – kaže Rodrigo. (Tuzlanski.ba)

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,