Četvrtak, 26. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Podijelila dosadnu suprugovu naviku nakon tuširanja, a mnoge žene u njoj “pronašle” i svoje supruge

Svaka osoba ima naviku koje se teško riješiti, ali koja može živcirati druge ljude oko njih.

Tako je jedna frustrirana žena podijelila naviku koju njezin suprug radi nakon tuširanja te otkrila da mnogo žena ima isti problem sa svojim partnerima.

Na svom Facebook profilu podijelila je fotografiju stalka za peškire koji imaju u kupatilu, gdje se vidi kako je njezin peškir uredno prebačen preko jednog kraja, dok je peškir njezinog supruga zgužvan.

  • – Suprugova tehnika vješanja mokrog peškira – napisala je uz svoju objavu, koja je brzo postala viralna te postala označena kao ‘najprikladnija objava 2020. godine’.

    Druge žene utješile su je te otkrile kako imaju iste probleme sa svojim supruzima, momcima, pa čak i sinovima. Međutim, neke su rekle da je ona sretna što se peškir uopće nalazi na sušilu jer one ih nalaze po cijeloj kući.

    – Moj suprug misli da je stavljanje ručnika na krevet jednako kao da ga stavi sušiti. Uopće se ne obazire na vodu koja se cijedi na krevet i deku. Cijeli dan samo vješam peškire – otkrila je jedna žena, dok je druga ispričala: – Barem ga je objesio. Moj ga suprug samo baci zgužvanog na pod. (vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,