Utorak, 14. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pet trikova za odličan selfie pred ogledalom (FOTO)

Selfie u ogledalu najlakši je način da se na Instagramu pohvalite svojim outfitom.

Kada vas nema ko fotografirati i ne preostaje vam ništa drugo, a vjerujemo da je upravo tako i nastao ovaj trend koji je sada već postao uobičajena praksa modnih blogerica i drugih fashionistica s Instagrama, prenosi index.hr. No nije dovoljno samo stati ispred ogledala i fotkati se. Za savršen selfie u ogledalu kojim ćete prikupiti hrpu lajkova, važno je znati nekoliko trikova kojima će vas najbolje podučiti profesionalke s Instagrama:

1. Pazite na kut fotografiranja

Svaka selfie majstorica sigurno već dobro zna iz kojeg kuta izgleda najbolje. Isprobajte kako izgledate sa svake strane te sprijeda i otkrijte koji vam kut fotografiranja najbolje laska te ga se držite.

 • 2. Ne morate nužno obuhvatiti cijeli outfit

  Ko kaže da se u ogledalu morate fotografirati od glave do pete? U ogledalu možete snimiti i samo svoju glavu ili neki detalj koji želite istaknuti. Iako to možete napraviti i bez ogledala, ovako je zanimljivije.


 •  
  3. Pronađite savršeno ogledalo

  Sigurno ste dosad imali ili barem naletjeli na ogledala koja vas proširuju, iskrivljuju ili vas prikazuju u lošem svjetlu na bilo koji drugi način. Takva ogledala izbjegavajte i držite se onih koja prikazuju vaš realan ili čak poboljšani odraz.

 • 4. Očistite ogledalo

  Želite li se predstaviti u najboljem svjetlu, onda se obavezno prije fotografiranja sjetite očistiti ogledalo. Nitko neće ni primijetiti što nosite ako je u centru fotografije velika mrlja koju ste zaboravili obrisati s ogledala te ćete tako samo ostaviti loš dojam.

 • 5. Budite kreativne

  Selfieje u ogledalu ne morate nužno snimati u svojoj sobi. Obratite pažnju i na druga ogledala na koja nailazite tijekom dana, primjerice u liftu ili u nekoj trgovini te se tako istaknite među tisućama istih fotografija s heštegom #mirrorselfie.

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,