Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pet najboljih novogodišnjih online dočeka koje možete pratiti besplatno iz sigurnosti svog doma

Preuzmite sliku

2020. nije godina kojoj smo se svi nadali dočekujući je prošlih praznika. No to ne mora značiti da je ne možemo “otjerati” sa stilom.

Iako svjesni činjenice da ovog dočeka većina ljudi neće izaći iz svojih domova, moramo napomenuti da postoje zabavni i zanimljivi načini na koje možemo provesti Silvestrovo ove tmurne 2020. Ako ostajete doma ili odlazite u domove onih s kojima ste se zajedno čuvali i poštivali mjere, pripremili smo vam vodič za najbolje virtualne evente koje možete pratiti potpuno besplatno. Ovo su naši favoriti koji silvestarsku noć mogu učiniti ljepšom i ugodnijom.

Defected’s final ‘We Dance As One’ party

Ove silvestarske noći moći ćete se zabaviti uz zvukove najboljih svjetskih House izvođača. Ako volite dobar elektronski zvuk i ako vam fale znojna plesanja i gužvanja po klubovima, pronađite ih na njihovoj Facebook stranici i pratite ovaj plesni party potpuno besplatno.

 • Jean-Michel Jarre uživo iz crkve Notre-Dame

  Jean-Michel Jarre jedan je od najvećih glazbenih imena današnjice. Ovog francuskog skladatelja i izvođača moći ćete pratiti uživo. Jarre će virtualno biti smješten u jednoj od najčudesnijih svjetskih građevina – crkvi Notre-Dame, dok će svoju muzičku čaroliju izvoditi u studiju u blizini crkve. Ovo se ne propušta!

  Edinburški Hogmanay

  ‘Hogmanay’ – škotska riječ za Silvestrovo – tradicija je kojoj svake godine prisustvuje gotovo 150.000 posjetitelja tokom tri dana u Edinburgu. Proslava započinje uz svjetlucavu procesiju pod bakljama, a sve kreće 30. decembra i nastavlja se do Nove godine. Ove godine ova će se tradicija izvoditi online, pomoću dronova koji će prenositi vizualnu gozbu koju će moći pratiti cijeli svijet potpuno besplatno.

 • YouTube party s Dua Lipom

  YouTube se potrudio ljudima koji ostaju doma ponuditi šarolik programa. Osim Dua Lipe, moći ćemo pratiti performanse brojnih drugih zvijezda koje će putem glazbe ili govora zabavljati i uljepšavati Silvestrovo. Matthew McConaughey, Demi Lovato, RuPaul, Emma Chamberlain, Dua Lipa, Karol G, i Kane Brown samo su neki od njih.

  Novogodišnja noć na Time Squareu

  Svi smo u nekom trenutku maštali o njujorškom dočeku Nove godine. Iako je ove godine sve otkazano, slavnu novogodišnju noć na Time Squareu i spuštanje kugle moći ćemo pratiti iz svojih domova. Svaka osoba koja poželi prisustvovati ovom dočeku moći će virtualno prošetati kroz Time Square. (ljepotaizdravlje.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,