Utorak, 2. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Osam stvari koje alfa žena neće tolerisati u vezi

Alfa žene su jako zanimljiva bića. One su žilave i tvrdokorne izvana, ali nježne i osjećajne iznutra i nemojte ni na sekundu misliti da se neće boriti za ono u šta vjeruju. Teško je sročiti te žene u riječi, ali sigurno je da trebaju partnera koji će dijeliti njihov entuzijazam i kojeg neće plašiti njihovi veliki ciljevi i ambicije. Ovo su stvari koje alfa žene neće tolerisati…

Nepoštovanje

Što se tiče poštovanja, morate shvatiti da alfa žena ima poštovanja prema sebi, svjesna je svojih vrijednosti i neće pristati na manje nego što zaslužuje. Ako ju ne poštujete, ona će jednostavno otići, prenosi cosmopolitan.hr.

Besmisleni izgovori

Alfe vole i cijene ljude koji priznaju svoje pogreške i spremne su prihvatiti ispriku te pokušati razumjeti zašto ste napravili to što ste napravili. Ipak, ako se odlučite izvući nekim bijednim izgovorom, ona će znati. Alfa žena je uvijek jedan korak ispred.

Kontrola

Nezavisnost je jedan od glavnih prioriteta alfa ženi. Ako osjeti da se vaša veza pretvara u zavisnost ona će se pokušati osloboditi na sve načine. Nju se ne može kontrolisati, potrebna joj je sloboda da bi bila svoja.

Nepouzdanost

Ona traži čovjeka od riječi. Mrzi kada se ljudi ne drže dogovora. Želi partnera na kojeg se može osloniti i koji joj uvijek čuva leđa. Ako ne održite obećanje, ne očekujte od nje da ostane.

Nevjera

O tom nema diskusije. Ona ne oprašta prevaru. Ako želite viđati druge ljude,recite to, nemojte joj muljati iza leđa jer će vas uhvatiti i onda neće imati milosti.

Laganje

Alfe cijene iskrenost i istinu, bez obzira na to koliko ona gruba bila. Ona je izravna i iskrena žena i nema vremena za prazne priče.

Manipulisanje

Ako alfa išta može nanjušiti na kilometre, onda je to pokušaj manipulacije. Jako će dobro znati šta pokušavate od samog početka i, vjerujte mi, ne želite biti tamo kada vas odluči prozvati za to. Bili ste upozoreni.

Emocionalno zlostavljanje

Kod nje vam neće proći ako mislite da ste bolji od beskućnika, a kamoli ako mislite da ste bolji od nje. Ako osjeti da ju nekako emocionalno ugrožavate, manipulirate ili vrijeđate, ona to neće prešutjeti. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,