Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ono u čemu muškarac spava, otkriva mnogo o njegovom karakteru….

Preuzmite sliku

Prema riječima psihologa Samanthe Rodman, ono u čemu muškarac spava otkriva kakav je njegov karakter. Provjerite da li opis odgovara vašem muškarcu.

Pidžama

Najvažnija mu je udobnost, a riječ je o vrlo pouzdanoj osobi na koju se uvijek možete da se oslonite. Muškarci koji spavaju u pidžami najčešće su privrženi svojim partnericama, neguju porodične odnose i jako, jako uživaju u maženju, ističe psiholog Rodman. U njegovom zagrljaju osjećaćete se sigurno i posebno, prenose Novosti.rs.

Bokserice

Ovoj kategoriji definitivno pripada najveći broj muškaraca iz vrlo jednostavnog razloga – to im je najjednostavnije rješenje za odlazak na spavanje. Ali i to puno govori o njihovom karakteru. Naime, ovi muškarci su vrlo jednostavni, vole sport, druženje s prijateljima a i uvijek su spremni za akciju. Često su pouzdani u ljubavi, a u braku su dobri muževi i očevi.

Ništa

Spavanje bez ičega upućuje na izrazito seksipilnog muškarca željnog akcije i adrenalina. Vjerovatno je da obožava putovanja i nova životna iskustva. Ove muškarce okolina često doživljava kao ekscentričnu osobu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,