Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nova vrsta ruževa koji sadrže pravi cvijet u bazi osvaja svijet

Preuzmite sliku

Nema dame koja ne bi poželjela da u svojoj kolekciji ruževa posjeduje ovaj magičan karmin koji se sastoji od prirodnog cvijeta i diskretnih šljokica!

Karmin sa pravim cvijetom koji se nalazi u samoj unutrašnjosti? Da!

Pravo je vrijeme da popularnim ruževima Kylie Jenner kažemo “doviđenja” i pozdravimo Kalijumei brend koji nam stiže iz Kine.

Ovaj neobičan beauty brend nam je nedavno predstavio novu vrstu karmina koja je oduševila pripadnice ljepšeg pola, te je za veoma kratko vrijeme postao ultrapopularan.

Naime, riječ je o karminu koji se sastoji od želatinaste mase, zlatnih šljokica i sitnih cvjetova koji se nalaze tačno na sredini.

  • kailijumei-ruz-karmin-cvijet2
  • I to nije sve! Neobična masa svijetlo roze boje, koja se nalazi na samom vrhu mijenja boju, u zavisnosti od temperature i pH vrijednosti tijela.

    Iako je linija karmina već dostupna u slobodnoj prodaji, za sada nam je Kailijumei predstavio samo tri nijanse, roze i crvenakstih tonova.

    Riječ je o karminima pod nazivom- Minute Maid, Pink Baribe Power i Flame red, i svaki od njih ima fantastičnu teksuturu koja je obogaćena blagim sedefom. (ele.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,