Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Napila se i iz noćnog izlaska kući donijela neobičan ‘suvenir’

Preuzmite sliku

Prije nego je krenula kući, Macy je naišla na svraku te ju je odlučila ponijeti. Držala ju je u naručju i nije ju željela napustiti, a momak ju je grlio i uvjeravao da pusti pticu i ode kući

Svako je nakon barem jednog noćnog provoda došao kući s nekom smiješnom pričom koju i dalje prepričava svima koje upozna. Snimak iz noćnog provoda Macy Carrothers upravo je jedna od takvih, a njen video ubrzo je postao viralan na TikToku.

Macy Carrothers je bila u gradu sa svojim dečkom i prijateljicom Annie. Prije nego je krenula kući naišla je na svraku te ju je odlučila ponijeti kao uspomenu iz svog velikog noćnog izlaska.

Njena prijateljica Annie odlučila je cijeli taj trenutak snimiti, a Macy je plakala i držala pticu u naručju dok ju je dečko grlio. Plakala je zato jer je mislila da svraku mora ostaviti, a željela ju je ponijeti kući. Momak ju je uvjeravao da ostavi pticu i da krenu doma.

Pogođena emocijama u svom pijanom stanju, Macy nije mogla ostaviti pticu.

@annieevans can’t take her anywhere @macycarrothers ♬ original sound – Annie Evans

Annie je uz objavu napisala komentar: ‘Ne mogu je nikamo odvesti.’

U videu čak možemo vidjeti i sliku ptice koja je na bračnom krevetu te se prema tome da zaključiti kako je Macy ipak ponijela kući sa sobom pticu.

Video je pregledan preko šest miliona puta, a mnogi su se raznježili na ovaj video.

Jedan je komentarisao: ‘Ona joj očito pokušava pomoći jer ptica ne može letjeti inače ne bi tako stajala na njenoj ruci. I ja bih učinio isto.’

Drugi je rekao kako je ovo najsmješniji video iz izlaska.

Jedna osoba je u komentarima podijelila i svoje iskustvo rekavši kako je nakon jednog izlaska ulovio gusku i tjerao vozača Ubera da ga vozi s njom kući, piše Daily Star.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,