Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nakon što je saznala da je muž vara sa komšinicom i da je ostala trudna, vrhunski mu se osvetila

Preuzmite sliku

Pokušajte zamisliti: upravo ste saznali da vas partner vara… I to ne bilo s kim, već sa ženom koja živi par kuća udaljena od vas. I da stvar bude gora, trudna je… s njim.

Kakva je vaša reakcija?

Odgovor A – skupite sve njegove stvari u vreću za smeće i bacite ju kroz prozor

Odgovor B – malo ste kreativniji od odgovora A

Kada se Andrea Owen prije 15 godina našla u ovom scenariju, odabrala je kategoriju B i odlučila se suprotstaviti prevarantskom suprugu.

U TikTok videu koji je skupio više od 391 hiljade lajkova, žena je pozvala svojih 31 hiljadu pratitelja  ‘da ovo ne pokušavaju kod kuće’.

– 2006. godine saznala sam da je moj suprug imao sedmomjesečnu vezu s našom komšinicom, koja je i  zatrudnjela – kaže u videu.

– U bijesu sam odlučila uzeti makaze. Izrezala sam rupu na svim gaćama, boksericama i hlačama koje je imao – prepričava.

Andrea dodaje da je prije nego što je pokupila svoje stvari i otišla napisala drsku poruku: ‘Budući da ne znaš držati p***** u hlačama, odlučila sam ti pomoći u toj aktivnosti’.

@heyandreaowenDo not do this at home. ##authorsoftiktok ##narcrecovery ##narcissistsurvivor ##narcissistabuse ##divorcedwomen ##crazystory ##mentalbreakdown

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Nepotrebno je reći da je Andrein epski čin osvete bio hit među TikTokerima, od kojih su je mnogi prozvali herojem i inspiracijom.

– Na TikToku sam baš zbog ovakvih stvari – napisao je jedan pratitelj.

– Djevojko, ti si kraljica – dodala je jedan žena.

Štaviše, njezina priča je nadahnula i druge da podijele načine na koje su se osvetili bivšim partnerima za varanje.

– Moj suprug me varao sa ženom koja se zvala Millie. Znate onaj umak za tjesteninu ‘tetke Millie? Napunila sam sve ormariće u kući s njim – napisala je jedna žena.

Druga žena je ispričala da je ‘izribala wc školjku s partnerovom četkicom za zube i onda je vratila na mjesto’. Dodaje da je prilikom selidbe odlučila uzeti i daljinski za televiziju sa sobom.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,